Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
1. cum l-ai masurat? ...
2. cit a durat drill-ul?
3. esti multumit de linia folosita? adica, ti-a fost teama ca cedeaza ceva in timpul drill-ului?
4. de cind pescuiesti la clonc?
...Cu tot respectul pentru mine nu este decat un macelar ...
Sări de informațiile utilizatorului
Biban
Locație: Lugoj
Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
In teorie toate suna frumos,dar cand sti ca o partida de pescuit te costa 200-300 lei /zi la un venit mediu lunar"care este",si acasa te asteapta consoarta cu 1,2 copii nerabdatori sa vada cu ce vine tata de la pescuit,dati-mi voie sa am rezerve vis a vis de instinctul primar.Probabil ca Zoran,Anem,Tudor,traind pe alte meleaguri,s-au adaptat mai repede acestor nobile obiceiuri,dar la noi trebuie sa mai curga apa pe Dunare.Totusi pescuitul a fost si va ramane( din pacate), in special pe meleaguri mioritice,o indeletnicire a omului avand scop principal asigurarea hranei.Vointa nu e tot una cu putilinta.
Din pacate multi somni au pierit datorita postarilor "Noastre" ... sfaturile si trucurile prezentate sunt de un real folos tuturor si unii profita din plin ... ar fi o idee buna ca accesul si inregistrarea sa fie doar cu invitatie sau cu recomandarea a 3 persoane deja inregistrate... respect tuturor ! [...]
De aceea, Anem, eu nu-mi petrec vacantele in Romania. Asa mai prind si niste peste.
Biban
Locație: Lugoj
Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
Acest răspuns a fost de 5 ori editat, ultima oară de »evergreen« (26. august 2012, 06:10)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH