Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Folosesc de 3 ani gopro hero 3 (snowboard, pescuit, mtb) si sunt foarte multumit. Daca te orientezi catre una sh, setul sa contina carcasa de protectie cu capac ermetic, la care sa verifici starea garniturii de silicon. Se pot achizitiona ulterior, dar este o cheltuiala in plus. Recomand instalarea ultimei versiuni de soft de pe site-ul gopro si achizitionarea unui acumulator de rezerva.Cred ca un go pro second e cea mai buna optiune..mersi de sfaturi..
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Am mai studiat una alta..
Mie imi trebuie in special pt. a-mi filma evolutia nalucilor ,si pentru a filma drilurile..
Am gasit un model interesant care are o caracteristica numita loop-bucla.
Fara aceasta caracteristica trebuie sa filmezi toata partida de pescuit si sa extragi apoi momentul eventualelor atacuri +drilurile de rigoare.
Pe modelul de la Drift ,dai o apasare pe un buton aflat pe o telecomanda tip ceas de mana, si iti inregistreaza doar drilul plus o perioada de timp pe care o poti preseta dinainte,astfel incat daca apesi butonul la momentul t+10 inregistreaza de la -20t pna cand o opresti,cu alte cuvinte o sa ai si momentul atacului si tot drilul..Resul nu se inregistreaza decat daca dai comanda. Astfel nu se incarca inutil cardul si ai filmat doar ceea ce te intereseaza..Fara carcasa poate imersa pina la 3-4 metri,parca..mie imi este suficient 1metru..
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da este tare,functia asta o face deosbita.Nu stiu daca gopro o are..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH