Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Nu cred ca vor depune inca nici in Po. Aici depun prin iunie. Pe la tine probabil ca prin mai.
ps: Tudor, in Franta cam in ce perioada incepe somnul sa depuna ca aici am senzatia ca in viitorul foarte apropiat va incepe ... zic asta pentru ca temperaturile au urcat pana la vreo 20 de grade si peste noapte rareori scad sub 7-8 grade.
Super Moderator
Felicitari pentru capturi.Restul e nasol,incepe sa semene din ce povestesti cu ce avem noi pe aici:galagie si respect 0 fata de ceilalti pescari.[.....]:
Salut Anem,
capturile ti le voi admira de acasa, aici, la serviciu, nu pot. Dar observ ca se potriveste si in alt subiect faza cu ...somnii ce-i vedem in apa, ii vedem si pe mal? ;) [.....]
Daca apa se incalzeste vor depune fara indoiala. Pe Po apele cam vin din Alpi si iarna asta a fost zapada multa. Pana s-o topi toata zapada nu stiu daca se va ridica temperatura apei asa tare. Asta e o concluzie pe care o trag uitandu-ma la situatia geografica, nu cunosc Po ca si pescar.
Zoran ... nu ai nimic de admirat la capturi ...
Zoran ... nu ai nimic de admirat la capturi ...
Eu inca n-am prins nimica anul acesta!
Super Moderator
Fara sa intram in polemici nu doar romanii fac "taraboi",sunt destui unguri,nemti,francezi sa nu mai spun de englezi care dupa ce au consumat alcool se comporta ca primatele.Cateodata vrem noi sa parem altfel decat suntem.Am avut in "gasca"mea un tovaras (a decedat acum 2 ani)care atunci cand ajungea pe malul apei,cel putin 15 minute se plimba pe mal si chiuia.Pt el prima zi era de chiuit si baut dupa care 7 dimineti cand ma trezeam la 4.30 el deja facea cafeaua si nu mai consuma mai mult de 3 beri pe zi.Multi ies in salbaticie pt a se descarca iar fiecare se descarca in felul sau si trebuie sa-i acceptam ca atare indiferent ca sunt romani sau alte nationalitati.acum am ceva timp sa mai revin cu mici detalii ca de obicei in weekend fug de calculator cat de mult pot ...
se pare ca nervii la pescuit devin deja rutina ... de data asta, sambata seara am avut “norocul” de a fi la o distanta prea mica de mine un grup de 4 indivizi romani. genul ala de fraieri care ne fac de ras pe oriunde se duc si din cauza carora am ajuns bataia de joc a europei, dobitocii din cauza carora pe forumurile italiene e interzis prin regulament scrierea in public a locurilor de pescuit. niste berbeci care aveau aprins un foc acolo de parca se incheia o luna de tabara de cercetasi, care urlau cat ii tineau plamanii, cantau MANELE, erau bauti si injurau de nu imi venea sa cred ca se poate vorbi folosind atatea injuraturi. cand am ajuns acolo deja era intuneric asa ca am reusit sa ii evit dar la un moment dat am aprins frontala si in momentul in care au vazut lumina au avut un comportament tipic incepand sa urle dupa mine in romaneste, injuraturile curgeau fara oprire si exact asemeni cainilor alora maidanezi se atatau unul pe altul. spre norocul meu totul s-a incheiat doar cu latraturile lor pentru ca in cazul in care se apropiau nu ma vedeam intr-o situatie prea roza ... eu singur printre 4 manelisti ... eu eram ala numarat ...
nimic deosebit intamplat in timpul pescuitului ... de cand s-a intunecat si pana pe la vreo 11 cand m-am tirat acasa somnii parca erau absenti nearatandu-se mai deloc la suprafata si a iesit doar minunatia aia mica ce nu cred ca avea 2 kilograme.
am reusit si duminica seara sa imi gasesc foarte putin timp si am iesit scurt de tot pe Po ... am reusit sa pescuiesc maxim 2 ore pentru ca totusi drumul dus intors imi ia aproape doua ore. somnii din nou parca erau absenti (de data asta motivul invocat a fost ca erau cu vreo 4-5 grade mai putin decat in seara precedenta ) si capturile de asemenea. singura chestie de pomenit ar fi faptul ca la un moment dat vazand ca nu e deloc activitate m-am gandit sa ii “atat” putin cu un poper iar dupa nici 3 minute de popereala pe acolo undeva la vreo 50-60 de metri de mine a rapit un animal care cred ca avea 2 metri lungime ca nimic si care in linistea care era m-a facut sa imi sara si inima din piept. as mai pomeni si faptul ca SPRE MAREA MEA SURPRINDERE berbecii aia 4 au facut curatenie dupa ei, acoperind chiar si vatra focului cu nisip, duminica seara eu pescuind exact pe locul pe care stateau ei in seara precedenta. in locul in care am pescuit sambata era un grup de nemti pescuind la stationar si undeva in jurul orei 9 i-am auzit tipand pe acolo : AUF AUF, YA YA, GUT GUT sau ceva de genul asta luand ceva somn pe care insa nu am reusit sa il vad pentru ca erau prea departe de mine si totusi era bezna.
cam atata tot ... din pacate devine tot mai evident faptul ca trebuie sa imi caut alte locuri de pescuit si spre norocul meu chiar ieri avand un drum care la un moment dat trecea pe langa Po am vazut din masina un loc pe care data viitoare cu siguranta il voi incerca
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH