Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Unul dintre preferatele mele pe timp de vara este skinner-ul
Mie mi-a dat la un Banana Boat un somn la Tiganasi, dadeam dupa avat din barca. N-am reusit sa-l opresc. Uite aici la min 3.35 o captura spectaculoasa la popper
SILURUS GLANIS VIDEOS on Vimeo
Salut,
Salmo de 12-15 cm, ziua RGS, RR ( culori naturale) sau pe apa cristalina modelul negru... nu stiu codul... noaptea RR si FT, dar culoarea, mai ales noaptea este importanta doar pentru mine sa "vad " mai bine cand ajunge aproape de mal...
Anul aceasta pe cat posibil noaptea o sa insist doar pe Norizi cand e vorba de pescuit la suprafata... are niste celule fosforescente implantate pe spate si se vede foarte bine in intuneric...
Citat
vreau si eu sa pun mana pe cel putin un vobler dintr-ala de la Norizi cu toate ca as prefera unul simplu si unul jointed dar nu stiu exact de unde as putea sa le iau ... e cineva de prin romania care le aduce? ca aici sunt sanse destul de mici sa gasesc prin vreun magazin ... cred ca cele de 9 ar fi interesante ...
Norizi se poate comanda online de pe siteul lor... deocamdata cauta un importator in Ro... sunt niste tratative cu anumite firme... dar totul la momentul potrivit...
Citat
kzoli ... cum e skinnerul de 12 la lansare, sau ala de 15 ... eu am doar de 10 si se lanseaza ingrozitor, nu ai deloc precizie cu el si se roteste in aer de nu stii incotro o apuca
Eu pe unde am folosit, trebuia sa lansez la doar 15-20 m cu "precizie" si la distanta respectiva era OK... din acele 20 m daca in primele 10 secunde in 2-3 m dupa atingerea apei nu aveam prezentare, recuperam si lansam din nou... cel mai des o foloseam in deriva din barca spre mal, dar si de pe mal am avut multe surprize placute...
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
am si eu un Jitterbug Jointed de la Arbogast ... nu e aceeasi naluca dar miscarea e destul de asemanatoare si ma tot gandeam daca sa il bag la somn sau nu dar de fiecare data cand ma uit la sistemul de prindere al ochetului unde legi firul (sau bagi agrafa) ma razgandesc ...
nu stiu cum o fi Crazy Crawler-ul ala dar daca ochetii sunt la fel ca la Jitterbug-ul asta atunci nu as avea curaj sa il bag la somni mai mari de 10-15 kilograme ...
Parerea este ca ar trebuii sa merga , mai ales ca este un peste care rapeste si la suprafata apei. Urmareste filmare asta :
-Video
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH