Va salut!
Sunt Radu,
Nascut in BH, am batut Crisul Negru cativa ani, ajuns la facultate in Timisoara, unde am pescuit exclusiv la spinning, mutat de cca 2 ani in Arad.
90% din timpul petrecut la pescuit il aloc jiggingului la salau. Ocazional stiuca si pastrav (vara fug la munte
). Cam 50-55 partide pe an.
Niciodata nu am reusit sa scot un somn mare, acesta este motivul pt care m-am inregistrat pe acest forum.
De fiecare data cand mi-a dat, pescuiam la salau, nepregatit, va dati seama ca de fiecare data a cedat ceva, firul, carligul...
Cel mai mare somn scos de mine, 4,90kg (nici macar 5).
Cel mai lung drill nefinalizat, cca 25 minute, Decembrie, tot pe un combo de salau, bat 3,5-14g, textil de 8lb, de 3 ori l-am adus aproape de mal, cat sa il vad... a patra oara a evitat eyecontact cum mine rupandu-mi textilul intr-o limba de piatra sub apa...
Drept urmare, anul acesta, mi-am propus sa pescuiesc exclusiv la somn pt cateva luni.
Lucru ce l-am si facut, insa fara nici un rezultat. Dezamagirea m-a facut sa renunt la sculele de somn, Sportex si JimHill.
In weekendul anterior insa, am dat peste lingurile ce mi le-am turnat in urma cu cativa ani, linguri grele de somn si in mine s-a infiripat iar dorinta de a reusi sa prind un somn pescuind cu dedicatie.
Cu respect,
Radu