Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »Radu_Cioara«

Răspunsuri: 5

Locație: Arad

• Scrie un mesaj privat

1

joi, 18. august 2016, 16:02

Va salut cu respect!

Va salut!
Sunt Radu,
Nascut in BH, am batut Crisul Negru cativa ani, ajuns la facultate in Timisoara, unde am pescuit exclusiv la spinning, mutat de cca 2 ani in Arad.
90% din timpul petrecut la pescuit il aloc jiggingului la salau. Ocazional stiuca si pastrav (vara fug la munte:) ). Cam 50-55 partide pe an.
Niciodata nu am reusit sa scot un somn mare, acesta este motivul pt care m-am inregistrat pe acest forum.
De fiecare data cand mi-a dat, pescuiam la salau, nepregatit, va dati seama ca de fiecare data a cedat ceva, firul, carligul...
Cel mai mare somn scos de mine, 4,90kg (nici macar 5).
Cel mai lung drill nefinalizat, cca 25 minute, Decembrie, tot pe un combo de salau, bat 3,5-14g, textil de 8lb, de 3 ori l-am adus aproape de mal, cat sa il vad... a patra oara a evitat eyecontact cum mine rupandu-mi textilul intr-o limba de piatra sub apa...
Drept urmare, anul acesta, mi-am propus sa pescuiesc exclusiv la somn pt cateva luni.
Lucru ce l-am si facut, insa fara nici un rezultat. Dezamagirea m-a facut sa renunt la sculele de somn, Sportex si JimHill.
In weekendul anterior insa, am dat peste lingurile ce mi le-am turnat in urma cu cativa ani, linguri grele de somn si in mine s-a infiripat iar dorinta de a reusi sa prind un somn pescuind cu dedicatie.
Cu respect,
Radu

• Scrie un mesaj privat

2

joi, 18. august 2016, 16:58

Imi cer scuze, nu am sters mesajul default.
Radu

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

3

vineri, 19. august 2016, 05:47

salutari Radu si bine ai venit pe aici ... cu siguranta pe sectiunea de spinning vei gasi suficiente informatii ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

• Scrie un mesaj privat

4

vineri, 19. august 2016, 07:32

Multumesc, anem,
Am inceput rasfoirea sectiunii de Spinning aseara, exista multa informatie si este de apreciat sinceritatea si maniera colegiala a discutiilor!
Radu

Răspunsuri: 2 641

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

5

sâmbătă, 20. august 2016, 14:53

Bun venit, Radu! :zambet: Despre Sportex stiam ca este un producator de calitate, ciudat ce spui, despre ce echipament spui ca nu a corespuns asteptarilor? Sau, ce probleme ai intampinat?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

6

luni, 22. august 2016, 09:35

Salut Evergreen,
Exprimarea mea a fost probabil gresita.
Dezamagirea dpdv al rezultatului pescuitului m-a facut sa renunt... (lipsa mea de cunostinte, lacune in utilizarea sculelor, voblerelor, gumelor) Nicidecum faptul ca echipamentul nu a corespuns.
Mai corecta ar fi afirmatia : "Eu nu am corespuns echipamentului!" :)))
Dimpotriva, Sportex imi plac, consider ca sunt bete pe care te poti baza cand pescuiesti "la greu"! :)
Combo-ul ce il aveam a fost excelent!
Cu respect,
Radu

Răspunsuri: 1 467

• Scrie un mesaj privat

7

luni, 22. august 2016, 17:40

Salut Radu..bine ai venit.
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

8

marți, 23. august 2016, 06:21

Salut Radu, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

9

marți, 23. august 2016, 17:01

Zoran, Gigi,
Multumesc pentru primire!