Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salut
Zorane
Deci ce am intleles din expunerea ta este ca noile HDS-uri, au incorporat aces Broadband Sonar?
Fortez putin nota deoarece am o oferta de 565 de lire -5% si nu asi vrea sa o pierd! Eu din expunerile de pe net am intele ca trebuie cumparat si celalat box care este destul de scump(asta pentru Down Scan si Side Scan)
Aici sunt putin confuz!!Tu zici ca Hds-urile noi (Gen2) au incorporat acest Broadband Sonar?
Administrator
Domnule Ediseu (formularea contrazice regulamentul dar mergem pe "reciprocitate"),Va salut domnilor
Deci raspunsul final la intebarea mea, care a fost f. simpla(performantzele HDS5 Gen2 in pescuitul crapului de dunare)s-a materalizat intr-un raspuns foarte complex, cel putin pentru mine in care voi foarte amabili, m-ati incarcat cu informatie tehnica din care sa fiu sincer nu a reiesit ceea ce asi fi vrut sa obtin! ,deci REVIN :Lowrance hds5 gen2 satisface cerintele unui sonar pentru pescuitul crapului de Dunare??Subliniez:doar hds5 gen2 far nici un fel de alte unitai pentru down scan si side image cu sonda aferenta !
MULTUMESC!
Lowrance hds5 gen2 satisface cerintele unui sonar pentru pescuitul crapului de Dunare??Subliniez:doar hds5 gen2 far nici un fel de alte unitai pentru down scan si side image cu sonda aferenta !
MULTUMESC!
Zoran:care anume sunt setarile pe care le-ai facut? eu am un elite 5x si m-ar interesa si pe mine acele setari
Administrator
Pt. pescuitul la clonc este important sa vezi cat mai bine montura si pestii care se ridica la ea.manualul l-am avut in format elecronic dar din cauza unor probleme cu calculatorul , l-am pierdut. cam ce aspecte ar trebui urmarite la setari pentru pescuitul la clonc?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »nelutu25« (5. ianuarie 2013, 19:18)
Administrator
Cred ca ai o optiune in meniu care se cheama "Restore Defaults", tocmai pentru cazul acesta... asa ca "deregleaza-l" linistit ca nu-i problema.la primavara o sa incerc "sa imi bag putin degetele" in el, poate reusesc sa-i dau setarile peste cap si dupaia
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH