Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Rapala jointed de 13 cm sfc
Rapala jointed de 13 cm sfc
A devenit o raritate si pe unde se mai gaseste are niste preturi...
Nu cred ca-i orb..Se zice ca-l deranjeaza lumina..Daca ar fi orb,l-ar mai deranja?Iar ne intoarcem la culoarea voblerelor si faptul ca somnul oricum nu vede ... Sincer eu am investit in ele deoarece am prins cu ele .Inclusiv somotel de cca 30 cm!!! La adiwolf i-am trimis si poza ! Daca o gasesc o sa o poestez si aici ca sa vezi ce poate sa faca un J13 Si au fost doi la rand . Eu am incredere in SFC ,desi somnul este un orb ,nu-i asa?
Hai ca nu ma pot abtine in seara asta ...Apai daca si "moluste" din astea au sarit la el ,insemna ca e vobler tata!
Apai daca nici amu n-am dat din casa ...ma duc sa ma culc ca maine merem la pesti!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH