Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Majoritatea stiucilor le-am prins noaptea asta dupa ce de ani de zile eram convins ca nu trag noaptea (pana la partida asta am prins 1 stiuca noaptea, in 15 ani).
Tudore! ce a uitat Costi sa spuna ca era (noapte cu luna plina) Trage stiuca in pe luna plina si in special alea mariSi eu eram sigur ca nu trag stiucile noaptea.
Administrator
Tudore! ce a uitat Costi sa spuna ca era (noapte cu luna plina) Trage stiuca in pe luna plina si in special alea mari
Inceind cu ora 23 era lumina de citesti presa ! Din experienta spun ca sunt cele mai reusite partide ! nu trage ziua cum musca noaptea pe luna plina tot soiul de pesti . Si pe balta! la copca! pe luna ,fenomenul se repeta (incercati si va convingeti).Nu stiu daca-i asa cu luna sau nu, ca dupa anumiti pescari trage de rupe dupa altii ii cea mai proasta perioada... in orice caz pot sa confirm c-a fost "lumina bine" noptile astea... .
Administrator
Costi,
poti da ceva deyalii legate de taxe, drum, cazare, etc? cam tot ce tine de o astfel de iesire?
ma asteptam la niste stiuci mai mari la jezero joca dupa ce articole am citit la wsb si la ce poze am vazut acolo (unele prea artistice, dar..nah)
oricum, esti de invidiat
Sa ramana tot asaDe data asta n-am mancat la ei dar datile trecute, la o suma mica, am mancat toata trupa purcel la protap.
Gazda (Iotza... nu stiu cum se scrie) este un om deosebit de amabil, nu are nimic contra romanilor si sper sa ramana asa.
deyalii legate de taxe, drum, cazare, etc? cam tot ce tine de o astfel de iesire?
Mod de a merge baieti! , din acest sezon a introdus motoare electrice pentru bărci?Da` mai scrie si ca nu-i voie cu motoare termice dar cand am fost ultima oara chiar ei ne-au dat vreo 2 barci cu niste rable din care mai si curgea benzina.
Administrator
Eu nu am fost acolo,dar mi-as dori sa merg.
Biban
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Administrator
Mergi ... sau mergem??
Administrator