Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
As vrea sa nadesc in fata pontonului, la 25-30 metri de mal, unde adancimea apei este de 12-13 m?
Ce nada ar trebui sa folosesc,ce cantitate si cat de des ar trebui facuta nadirea ptr a avea rezultate bune?
,interesanta modalitate de a nadi.Sigur ar veni somnii la nada.Un clonk electronic de la Informer cu o baterie generoasa gen 110 amperi si un panou solar cred ca rezolva problema....
Sper sa gustati moderat gluma......si sa nu o puneti la sufletul
Scopul meu este ca cei care sunt cazati la mine sa prinda peste de pe ponton, sau macar sa fie cat mai multe trasaturi. Pierd putin pe o parte, castig mai mult pe cealalta.
Cand eram copil si pescuiam la caras la pluta, puneam intr-un ciorap de dama rahat de porc. Puneam un bat in apa, lagam ciorapul si pescuiam langa el. Rezultatele erau bune... Ma intreb, daca pe acelasi principiu, as putea nadi si la somn, rahatul de porc sa-l inlocuiesc cu ficat stricat sau ceva de genul. Leg o piatra de saculetul cu nada si pe suprafata apei pun o sticla. Oare ar functiona?
Cu siguranta ca voi incerca, doar ca nu stiu ce ar fi mai bine sa pun in ciorap sau saculet?
Sa nu faci treaba cu cutitul decat inainte de a da drumul la sac ....ca ai sa mori de hepatita.
Despre lasat la imputit.....nu stiu ce sa zic. pe vremea cand pescuiam mai mult la stationar somnul mi-a demonstrat de mai multe ori ca prefera momeala proaspata
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH