Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »gufisor« (12. ianuarie 2015, 19:00)
[.....]
pe timpul iernii eu nu am reusit sa gasesc avatul( aici ne poate lumina Anem) [.....]
Nu voi spune niciodata in public posibile locuri in care se pot cauta avatii pe timp de iarna
Nu voi spune niciodata in public posibile locuri in care se pot cauta avatii pe timp de iarna
Deja putem sa inchidem subiectul ...daca tot nu petem spune "posibile locuri" pe unde se pot gasi avatii.... Anem, imi pare rau dar nu a spus nimeni sa ne spui locurile tale, si nici nu vine nimeni in Italia ptr a pescuit avat. Acum 2 ani ai vorbit despre asa ceva si a fost ok. Tot la modul ala vrem si aici, doar ca intre timp experienta a crescut si forumul este ptr ca cei mai neexperimentati sa invete.
Frumosi pesti , Ilie , frumoase amintiri , e foarte trist ce se intampla , pe mine ma apuca asa din cand in cand sa las totul balta, sa vand tot si sa termin , nu stiu, mai merg asa din inertie , alimentat de amintiri , de altfel am injumatatit timpul acordat pecuitului , prefer sa-mi iau bicla si sa bag ture , ma prinde din ce in ce mai mult . imi aduc aminte de o intamplare , mergeam la inceput cu un om deosebit la pescuit , mult mai in varsta ca mine , intr-o zi aflandu-ne pe un loc a aparut o barca si au inceput sa intinda o plasa cat era Siretul de mare , colegul s-a intristat asa de tare ca a refuzat sa mai pescuiasca toata ziua , statea si se uita la mine si la apa , atunci nu l-am inteles .
Frumosi pesti , Ilie , frumoase amintiri , e foarte trist ce se intampla , pe mine ma apuca asa din cand in cand sa las totul balta, sa vand tot si sa termin , nu stiu, mai merg asa din inertie , alimentat de amintiri , de altfel am injumatatit timpul acordat pecuitului , prefer sa-mi iau bicla si sa bag ture , ma prinde din ce in ce mai mult . imi aduc aminte de o intamplare , mergeam la inceput cu un om deosebit la pescuit , mult mai in varsta ca mine , intr-o zi aflandu-ne pe un loc a aparut o barca si au inceput sa intinda o plasa cat era Siretul de mare , colegul s-a intristat asa de tare ca a refuzat sa mai pescuiasca toata ziua , statea si se uita la mine si la apa , atunci nu l-am inteles .
catalin66, diogene ( tu stii mai bine ) am ajuns sa evit sa merg in locuri care contin multe aminitiri frumoase datoriata faptului ca acolo nu ma mai asteapta nimeni...
tocmai comparatia dintre acele amintiri frumoase si ce este acum ma intristeaza enorm...
sa vand sculele si tot ce am nu-i o solutie pentru ca nu ma pot lasa de pescuit.
acum le-as vinde, si maine mi-as cumpara altele, sunt sigur!
tot ceea ce sper e ca fiul meu sa ajunga sa prinda si el avat, nu doar sa-l vada in pozele mele
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH