Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
un numar incredibil de rateuri (motiv pentru care o parte din echipament necesita ceva adaptari)
Ciudata treaba asta cu rateurile la avat....
Erau doar lovituri si gata..sau si intepati cateva secunde? Pentru ca voblerele au ancore... si cam greu cu rateul... Eu unul am patit f rar rateu la avat.. pescuiesc cu textil subtire... arareori cu leader de fluoro in fata. Am l lanseta de 2.4m 10-40g (real) cu varful putin moale... si e suficient. Cum ziceam f rar se intampla sa ratez.. stiu eu..poate unul din 10 atacuri, poate si mai rar...
Avatul asta e mare bagabont
Ciudata treaba asta cu rateurile la avat....
Erau doar lovituri si gata..sau si intepati cateva secunde? Pentru ca voblerele au ancore... si cam greu cu rateul... Eu unul am patit f rar rateu la avat.. pescuiesc cu textil subtire... arareori cu leader de fluoro in fata. Am l lanseta de 2.4m 10-40g (real) cu varful putin moale... si e suficient. Cum ziceam f rar se intampla sa ratez.. stiu eu..poate unul din 10 atacuri, poate si mai rar...
Avatul asta e mare bagabont
au fost cazuri de lovituri si cateva in care erau pierduti pe traseu
Pai eu zic sa dati ziua si sigur reduceti rata ratarilor !!! No ,nu-i bun sfatul?
Serios acuma ,ma gandesc ca un echipament mai fin si o viteza mai mica de recuperare ar putea ajuta...
Nu papa ziua...
Am auzit ca Sufix 832 nu e prea ok,in schimb am pescuit cu Sufix Performance Braid si chiar mi-a placut.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH