Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Si eu sunt pentru o afisare mai evidenta si mai ampla a topicurilor active in genul listei "subiecte active" de dincolo unde, sunt afisate primele 30 de pozitii (daca nu ma insel) nu doar primele 5.
Si eu sunt pentru o afisare mai evidenta si mai ampla a topicurilor active in genul listei "subiecte active" de dincolo unde, sunt afisate primele 30 de pozitii (daca nu ma insel) nu doar primele 5.
de unde "de dincolo"? ... intreb pentru a avea un exemplu concludent, eu unul nu stiu despre ce forum vorbiti.
de unde "de dincolo"? ... intreb pentru a avea un exemplu concludent, eu unul nu stiu despre ce forum vorbiti.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Personal, de cate ori intru pe forumul acesta, primul lucru pe care-l fac este sa dau click pe "Raspunsurile necitite"... in felul asta, egal cate sunt afisate pe pagina initiala, n-are cum sa-mi scape niciunul.
(i-adevarat ca nu-i cea mai buna exprimare pt. postarile necitite... )
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Corect si adevarat pana la un punct, si anume, ca dupa ce ai accesat o data "Postari necitite", s-a terminat, ca sa revii, trebuie sa tot accesezi "Back" pana te saturi, iar daca mai apare si vreo problema de conexiune sau de orice natura, "la revedere" "Postari necitite"! Deci, nu prea este functionala aceasta optiune existenta!
Corect si adevarat pana la un punct, si anume, ca dupa ce ai accesat o data "Postari necitite", s-a terminat, ca sa revii, trebuie sa tot accesezi "Back" pana te saturi, iar daca mai apare si vreo problema de conexiune sau de orice natura, "la revedere" "Postari necitite"! Deci, nu prea este functionala aceasta optiune existenta!
Sincer sa fiu, n-am prea inteles ce zici... postarile necitite raman necitite pana le citesti, nu pana intri prima oara acolo... .
Na nu conteaza, am vrut doar sa zic ca pe mine nu ma deranjeaza ca-s 5 sau 50... da` daca credeti ca ar fi o imbunatatire si daca se poate seta ori implementa usor, de ce nu?!?
Merci baieti, ma bucur ca exista interes!
Ati dat deja klick pe Portal? http://forum-pescuit-la-somn.com/index.php?page=Portal
Va rog sa scrieti propunerile pe puncte, ca s ale putem discuta in echipa si aplica mai lesne.
Va rog sa scrieti propunerile pe puncte, ca s ale putem discuta in echipa si aplica mai lesne.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH