Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
M-am lasat de fumat...
nici chiar asa, ma-m lasat de azi diminetatza! Bine, dar stii vorba aia; orice drum fie el si de 1000 de pasi, incepe cu primul.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Ufff, si ce gust bun are cafeaua si berea acuma.
Am citit cartea "În sfârşit, nefumător", de Allen Carr. Cea mai tare carte ce am citito in viata mea. Dupa ce am terminato, nu am mai simtit de loc nevoia sa fumez, a fost beton!! Si a functionat si la sotia mea
Asa este Anem, eu le-am lasat deodata pe amandoua.Am fumat 28 de ani,m-am lasat cam de trei ani .Cum? -Am racit groaznic ca abia mai puteam vorbi, infectie in gat,mai scuipam si sange dupa un puseu de tuse,dureri in piept, am zis ca gata, e rost de dat coltu.M-am chinuit vreo trei saptamani pana sa-mi revin cat de cat, dupa care am realizat ca in aceasta perioada nu am fumat si nici pe cafea nu am pus gura.M-a chinuit ispita inca vreo doua saptamani pana la primul sprit cand nu credeam ca o sa rezist fara sa fumez, dar ce sa vezi ,a fost foarte ok si am tinut la un nr. dublu de pahare fata de atunci cand fumam.Am 46 de ani si din tot ce am facut pana acum , faptul ca am fumat, este singurul lucru pe care il regret. A , sa nu uit, pana sa-mi intre sula in coaste asa rau ,am incercat sa ma las de vreo 24781456879 de ori.Acum merge si spritul si o cafeluta fara a mai simnti nevoia tigarii.
din pacate eu nici nu pot concepe cafea fara tigara ... daca m-as lasa de fumat m-as lasa si de baut cafea ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH