Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Unde ai vazut asta si/sau ce intelegi prin "portabil"?inca ceva.....am vazut ca sunt doua tipuri de humminbird 718....unul portabil si celalalt nu crezi ca ambele se pot monta?....multumesc
Administrator
Administrator
Administrator
Daca nu esti foarte grabit sau nu le-a incercat altcineva, am sa-ti spun eu.as vrea o parere referitor la "quadra beam" ....se merita sa investesc pentru achizitionarea uneia ?/....eu pescuiesc in general pe ape unde adancimea incepe de la 2m pana pe la 10m .....
Eu nu am sonar cu 4 conuri. Al meu are doar 2 si-ti spun cu mana pe inima ca este suficient atat timp cat iti vizualizezi montura si vezi pestele care urca. Cei cu experienta mai multa pot avea o alta parere. In cazul meu nu-l valabil proverbul su vulpea si strugurii. Cand voi constata ca pocnitoarea mea nu mai face serviciu, voi face un up-grade. Pana atunci...as vrea o parere referitor la "quadra beam" ....se merita sa investesc pentru achizitionarea uneia ?/....eu pescuiesc in general pe ape unde adancimea incepe de la 2m pana pe la 10m .....
salut intentionez sa imi cumpar o gonflabila de 3,20m pe 1,50m cu podeaua din aluminiu.....as dori sa stiu daca se poate monta acest tip de sonar Humminbird 718...va multumesc anticipat.....
multumesc foarte mult pentru poze......iti sunt foarte recunoscator......referitor la sonar.....am gasit oferta de humminbird 718 cu quadra beam la pretul de 315 euro si diferenta fata de unul normal nu ar fi chiar asa mare .....deasta am intrebat daca se merita.....
Administrator
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH