Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

ady

Oblete

• Autorul acestui subiect este »ady«

Răspunsuri: 8

• Scrie un mesaj privat

1

marți, 30. octombrie 2012, 20:14

Buna seara!

Ma numesc Adrian am 17 ani si sunt din Slatina jud. Olt.Marea mea pasiune este pescuit unde ma relaxez indiferent de rezultatul partidei de pescuit.Eu pescuiesc pe raul Olt pe barajele de langa Slatina .Pana acum nu am prins somn mai mare de 1 kg.Pe olt se afla foarte multi somni mari vazuti si scapati de nenumarati pescari.Cei mai mari somni au fost prinsi de braconieri .Din pacate Oltul este braconat la greu.Vreau sa incep sa invat si sa pescuiesc la somn cu clonc.In primul rand trebuie sa imi cumpar barca si sonar.Cu ajutorul d-voastra sper sa reusesc sa prind somnul vietii mele :bucuros2: !!

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

2

marți, 30. octombrie 2012, 21:05

Salutari Adriane si bine ai venit pe aici :welcome: ... si sper sa reusesti sa prinzi "somnul vietii" :ochi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

3

marți, 30. octombrie 2012, 21:12

Salut Adriane si :welcome:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

miercuri, 31. octombrie 2012, 05:48

:salut: si bine-ai venit pe Forum!

Somnul vietii nici nu-i chiar asa departe cum cred altii!! Vom incerca sa te indrumam cit de bine putem...

Dar in primul rand, Ady, as vrea sa te rog sa citesti mai atent regulamentul forumului pt a sti ce si cum stau treburile pe la noi. Citind-ul in graba mare ti-au scapat anumite chestii... :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

5

miercuri, 31. octombrie 2012, 06:56

Salutari Adriane si bine . :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

6

miercuri, 31. octombrie 2012, 07:58

Buna ady. Inainte de barca si sonar iti trebuie permis de conducere si masina. Fara astea barca, motorul, sculele, sonarul, nu se pot deplasa pana la apa. :ciao:

ady

Oblete

• Scrie un mesaj privat

7

miercuri, 31. octombrie 2012, 08:07

Multumesc pentru urari si bine v-am gasit!

ady

Oblete

• Scrie un mesaj privat

8

miercuri, 31. octombrie 2012, 08:12

Buna ady. Inainte de barca si sonar iti trebuie permis de conducere si masina. Fara astea barca, motorul, sculele, sonarul, nu se pot deplasa pana la apa. :ciao:

Buna ziua ,

masina nu ar fi o problema deoarece ma duc cu unchiul meu care are masina si toata vara ne ducem la pescuit.Dar din pacate el este pasionat mai mult de pescuitul crapului.

tudor

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

9

miercuri, 31. octombrie 2012, 08:39

Dupa ce baga toate sculele de crap in masina mai intra si o barca + sculele de somn ? Daca e barca pe peridoc are cum sa tracteze ?
Daca vrei barca trebuie sa fii independent.

ady

Oblete

• Scrie un mesaj privat

10

miercuri, 31. octombrie 2012, 19:45

Dupa ce baga toate sculele de crap in masina mai intra si o barca + sculele de somn ? Daca e barca pe peridoc are cum sa tracteze ?
Daca vrei barca trebuie sa fii independent.
Din propria experienta spun ca am bagat in masina toate sculele de pescuit si o barca gonflabila(recunosc era de 1 persoana)pe bancheta din spate a masinii si a ramas foarte mult loc in spate.

tudor

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

11

miercuri, 31. octombrie 2012, 20:46

Faci cum crezi. Din propria experienta eu cred ca e mai bine sa fii mai intai independent, din multe puncte de vedere. Si dupa aia te ocupi de barca, sonar, motor etc.

ady

Oblete

• Scrie un mesaj privat

12

sâmbătă, 3. noiembrie 2012, 00:40

Faci cum crezi. Din propria experienta eu cred ca e mai bine sa fii mai intai independent, din multe puncte de vedere. Si dupa aia te ocupi de barca, sonar, motor etc.
Am ajuns la concluzia ca aveti dreptate!mai intai trebuie sa fiu independent si apoi sa ma ocup de barca,sonar si tot ce trebuie pentru pescuitul somnului la clonc.Pana atunci m-am hotarat sa pescuiesc la montura de grund cu pluta. Plute de grund am gasit pe un site dar zornitori nu am gasit.Stie cineva unde pot sa gasesc zornitori sa cumpar?

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

13

sâmbătă, 3. noiembrie 2012, 05:34

Salut Ady,
bine hotarit! Dar, asta nu te impiedica sa pui intrebari cu privire la tehnica pescuitului din barca, asupra sonarelor, samd... :bravo:

Aici gasesti zornaitori: BLACK CAT SOUNDBALL
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 2 641

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

14

duminică, 11. noiembrie 2012, 22:28

Bun venit! :welcome:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Subiecte asemănătoare