Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
.Am avut un singur atac la jig in cele 5 ore de pescuit, dar am avut niste colegi romani ce au prins la stationar un somn de circa 1m si 2 galeti de platici.Pescuiau in doi cu 13 lansete(cand am vazut nu mi-a venit sa cred) cu cateva incercau la somn si salau, iar cu restul la caras si platica unde aveau o activitate neintrerupta
.Sper sa iasa ceva data viitoare.
...... am avut niste colegi romani ce au prins la stationar un somn de circa 1m si 2 galeti de platici.Pescuiau in doi cu 13 lansete..............
...... am avut niste colegi romani ce au prins la stationar un somn de circa 1m si 2 galeti de platici.Pescuiau in doi cu 13 lansete..............
![]()
nici acolo nu se potolesc, tot apucaturile de braconieri le au - cum draqu de nu ii opreste nimeni nici acolo??
hai ca aici inteleg, ca la noi e stana fara caini dar acolo??!!![]()
.Am gasit pe malul apei pe aici in ultimi trei ani o gramada de monturi esteuropene, asa ca sa generalizez, o gramada de arici(cosulete cu cate 5, 7 carlige), niste plase, dar ceea ce am vazut ca folosesc romanii de pe aici la somn sunt pripoanele.Pe aici sunt controale destul de dese(mai putin pe Po, unde nu m-au controlat niciodata) si se dau si amenzi destul de frecvent, din cate citesc din ziare si de pe net.In Italia se poate pescui cu maxim 3 lansete, dar am vazut destul de des fratii mei romani care folosesc mai multe, numai ca un numar asa mare ca azi nu am vazut 
De cand n-ai mai fost la PF2, Bruno??![]()
![]()
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
,

in vederea eliberarii lui ...

Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ajunsi in locul 2 nu cred ca am facut mai mult de 3-4 lansari si apare primul peste:
primul salau prins la jig cu multumiri lui attila care m-a aprovizionat cu niste gume.
![]()
Cu ce echipament l-ai prins?
Ai lasat jig-ul pana atingea fundul sau?
Ai simtit trasatura "fara dubii"?
sa dau si contra ... la alte doua din pacate nu
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

... si vorbesc serios ca era variat pentru ca de fapt pescuiam exact sub un fel de cascada si stateam pe un pod deasupra apei ... deci in capat de lanseu (lansam la vale paralele cu curentul) curentul era moale de tot si cu cat recuperam firul cu atat curentul devenea mai puternic pana la foarte puternic ...
cam asta s-a intamplat in mare azi

, majoritatea erau de 20 cm.

shad-ul avea 7,5cm, jigul cred ca avea 14 grame (dar nu sunt sigur pentru ca l-am primit) ... apa de maxim 2 metri si curentul era variat... si vorbesc serios ca era variat pentru ca de fapt pescuiam exact sub un fel de cascada si stateam pe un pod deasupra apei ... deci in capat de lanseu (lansam la vale paralele cu curentul) curentul era moale de tot si cu cat recuperam firul cu atat curentul devenea mai puternic pana la foarte puternic ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH