Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Depinde unde vrei/poti sa-ti petreci iarna...Frumoase poze, incep sa sper ca pot prinde si la iarna![]()
Frumoase poze, incep sa sper ca pot prinde si la iarna![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
pacat dar nu pot spune ca ma surprinde catusi de putin finalul ... folosesc si eu aceeasi iconita![]()
mda,
deci se poate, toata treba este sa fi permanent pe apa si sa ai timp dedicat pentru asa ceva
ma gandesc oare in cate weekenduri din iarna asta o sa pescuiesc la somn la clonc
trebuie sa ii intreb pe cei de la Berkley si Penn cate iesiri mi-au programat![]()
Mane, vei prinde si in iarna cand vom merge in cautarea salailor ... important este sa gasim ceva apa adanca de pe mal, cu toate ca stiu vreo 2 locuri cel putin interesante (unul e ala in care am fost data trecuta de ziceai ca trebuie sa il incerci la stationar - dar putin mai la vale)
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:58)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:58)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:58)
Curios a fost ca desi eu cu sotia mea foloseam aceeasi monturi si aceeasi momeala(rame negre de Delta)toti cei prinsi au fost intepati de nevastamea,absosut toti.