Deja clasicele, Lipless Vibe-uri … voblere foarte laudate de unii si proaste pentru altii dar pe care mai toti producatorii le au in lista lor de modele.
Ce somni ati prins cu ele? Cati somni? In ce perioada?
Mie imi plac minunile astea de voblere chiar daca nu am prins nu stiu ce pesti cu ele ... poti sa le joci destul de OK, sunt foarte stabile in curent si singura chestie negativa care imi trece acum prin minte in privinta lor ar fi faptul ca nu poti sa le joci aproape de suprafata la o viteza mai mica de recuperare .. sau cel putin eu unul inca nu am vazut nici unul.
Eu am luat 2 somni cu lipless-uri facute de mine dar din pacate ambii in timp ce dadeam la avat, deci au ramas cu tot cu voblere in apa.
Unul dintre ei l-am luat la o recuperare destul de rapida contra-curentului la o culoare destul de naturala a voblerului si pe o apa normala dar dupa vreo cateva minute a frecat inaintasul de ceva si s-a dus naibii.
Pe celalalt l-am luat pe o apa tulbure rau si a sarit pe vobler in momentul in care acesta a atins apa ... de abea ce am apucat sa pun pick-up-ul mulinetei la loc ca direct mi-a plecat frana si am vazut un val de mai bine de un metru jumate la suprafata exact in locul in care a picat voblerul. Asta tot pe echipament de avat a intrat si dupa un “dril” de mai putin de 3-4 minute s-a dus naibii cu tot cu vobler.