Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Administrator
Administrator
Anul asta as vrea sa cumpar un sonar portabil in asa fel incat sa nu gauresc gheata in țâșpe locuri doar ca sa vad cat ii de adanca apa.
Tot cautand am gasit 4 modele de astfel de aparate:
Citind review-urile m-am cam hotarat pentru Marcum LX-i.
Problema-i ca nu l-am gasit decat in US pana acum.
A folosit cineva aceste aparate?
Ati vazut cumva de vanzare in Europa?
Administrator
Nu numai c-am vazut-o dar am si comandat scula, deja-i pe drum.Tot in State, nu stiu daca ai vazut reducerea asta:
Administrator
Sincer nu cred ca am "stricat treaba" grabindu-ma sa cumpar un produs aflat in promotie... .Graba strica treaba
pe langa asta, daca tot sti ca vrei sa mergi la copca, de ce nu sondezi de acum apa in locurile pe care le vei pescui ? tot sunt 25 de grade vorba lui Adi
Administrator
Eu am lansetele de copca de la Energo: pike, zander si bass.Despre combo-ul gen stilou, albastru, cu mulineta de spinning sau de baitcasting, le-am gasit pe okazii, noi, la 50-55 de lei, dar vreau sa vad si cum ar fi si alte echipamente, si la ce preturi!
Administrator
Sincer nu cred ca am "stricat treaba" grabindu-ma sa cumpar un produs aflat in promotie... .Graba strica treaba
pe langa asta, daca tot sti ca vrei sa mergi la copca, de ce nu sondezi de acum apa in locurile pe care le vei pescui ? tot sunt 25 de grade vorba lui Adi
Cat priveste sondarea apei cred ca nu vorbesti serios... prefer sa car in buzunar o scula in genul celor din poza decat sa incerc sa localizez cu GPS-ul, iarna, o groapa, o structura, un canal etc. pe care le-am vazut vara... ca sa nu mai zic ca omu` mai merge si-n locuri in care n-a mai fost la pescuit... sau n-am inteles io ideea... .
Administrator
Administrator
No daca mai vrei ceva bete de la St.C, sa-mi zici... garantat iesi mai ieftin decat la FishShop... .Eu acum vreo 4-5 ani cand mi-am luat 3 bete St.Croix, am vorbit cu Caius de la Fishshop si mi-a adus un Avid de 7,6 si un Legend Elite de 6,3 dintr-o bucata si un Wild River de 8,6 din doua bucati, dar nu ma gandeam atunci ca se gasesc si bete de copca, dee, atunci erau alte vremuri, alte taxe!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH