Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Parerea mea-i ca-i aceeasi Marie cu alta palarie...Citeam pe niste siteuri, si am inteles ca este diferenta intre HDS 5 si HDS 5 Gen 2 , care este mai sofisticat dupa cu am inteles!Aceiasi problema e cu Hds7 Hds7gen2 !
Este o problema care o simt desii e cale lunga pana la Anuuuu !!!cand ajung la Dunare!!
Revin cu o intrebare catre Zoran:ce ai vrut sa spui cu:(Daca nu, si pleci de la inceput cu o scula serioasa, atunci Hummi.)
Zoran ,
Incercand sa fiu spiritual am fost linistit pana nu am dat de siteul TAU!!!![]()
Mi-ai dat teme de casa++++cheltuieli care daca continuu asa ma vor face sa DIVORTEZZZZZ![]()
Nu din patea mea!!(Glumesc)![]()
Zoran
in ce conditzi se vede Structure scan cu hds 5 ? cum se vede pe o scara de la 1 la 10 pe Lowrance ca, calitate,structura care pentru orice pescar cred ca este important?
Pana la urma aici se face diferenta :STRUCTURE SCAN, LINIE PESCUIT+MOMEALA,GRUPARI PESTI!
La link-ul (ne-comercial) de mai jos poti citi cum functioneaza si la ce sunt utile diverse tehnologii care se regasesc in constructia sonarelor.Nu siu nimic de structure scan!!Care Doamne este foarte inportant la o partida de pescuit![]()
ce ziceti voi?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH