Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »pasek« (14.09.2012, 18:10)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »pasek« (17.09.2012, 14:45)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Neatza, ceva nu este bine, daca asa se intampla cum spui; sonda chiar si cand este in aer trebuie sa emita semnale la intervale regulate, nu asa aiurea. Tinad cont ca este din Tg Jiu, am sa te rog sa dai astazi un telefon la Urgent Curier Tg Jiu- si sav-mi trimiti sonarul. Promit sa-l testez si iti spun ce s-a intamplat.Am folosit sonarul doua zile: cind merge, cind nu merge. Cind nu merge afiseaza fundul apei ca o succesiune de coloane negre intrerupte de spatii albe. Ajuns acasa am umplut cada cu apa si am incercat sa-mi dau seama ce se intimpla : cind sonda este in aer functioneaza normal, cind o introduc in apa merge normal citeva secunde si apoi incepe sa emita serii de citeva impulsuri din cinci in cinci secunde(aproximativ) - adica mai pe scurt in apa emite o serie de trei, patru impulsuri apoi cinci secunde nu mai emite nimic apoi iar mai emite citeva impulsuri apoi iar cinci secunde nu mai emite... samd. Daca scot sonda din apa emite iarasi normal. S-o fi dus dracu sonda ?
E cineva in apropiere de Tg Jiu care are sonar din acesta pentru a putea face un test ceva? ( bineinteles vin si eu cu niste beri acolo...)
Am facut si o poza la sonar, o sa o adaug :
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH