Ajunge in Rin dupa el, si dupa vre-o 5 minute se dezgatza
Ruptura de forfach de 0,75 mm textil, ceva primit de la o echipa englezeasca cind a fost la campionatul mondial din Spania.
, dar macar cu niste poze superbe a unui somn de 2,25 metri!
.Daca conditiile sunt prielnice pentru a folosi aceasta naluca, este ceea mai buna din categoria lui, daca somnul ( avatul, cleanul sau ce o mai fi ) NU se hraneste la suprafata, sau nu este recuperat naluca in mod corespunzator, este doar o bucata de lemn trasa prin apa...

Careva din voi stie daca s-au mai prins somni de peste 2 metri cu ele in afara de acesta de 2,25 prins de Thomas?
... Aceste voblere sunt confectionate din lemn de abachi pentru o evolutie mai lenta si se recupereaza incet de tot, ai vazut cum inoata un soricel ? Conditiile de folosinta a wobblerelor sunt f importante. Thomas a mai incercat de multe ori de atunci, insa nimica... Intradevar, aici a si fost f rece, ploaie mai tot timpul, acuma de ex. sunt dimineata 6° si se incalzeste undeva la max 23° afara.
! in foarta mare masura imita soricelul (stiu de cand eram mic si inecan soricei in butoiul cu apa la bunici la tara)! din pacate nu am vazut nici o activitate la suprafata......! dar cel putin mi-am lamurit curiozitatea siiiii...
imi plac foarte mult cum evolueaza dar cum ati spus voi ,,DOAR CAND RAPESTE LA SUPRAFATA,, or sa fie atacuri !!! multumesc pentru sfaturi! Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »geoco« (17.09.2012, 21:14)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Esti sadic?stiu de cand eram mic si inecan soricei in butoiul cu apa la bunici la tara
eram copil mic si prost ! si acum ......numai am crescut!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH