Ajunge in Rin dupa el, si dupa vre-o 5 minute se dezgatza
Ruptura de forfach de 0,75 mm textil, ceva primit de la o echipa englezeasca cind a fost la campionatul mondial din Spania.
, dar macar cu niste poze superbe a unui somn de 2,25 metri!
.Daca conditiile sunt prielnice pentru a folosi aceasta naluca, este ceea mai buna din categoria lui, daca somnul ( avatul, cleanul sau ce o mai fi ) NU se hraneste la suprafata, sau nu este recuperat naluca in mod corespunzator, este doar o bucata de lemn trasa prin apa...

Careva din voi stie daca s-au mai prins somni de peste 2 metri cu ele in afara de acesta de 2,25 prins de Thomas?
... Aceste voblere sunt confectionate din lemn de abachi pentru o evolutie mai lenta si se recupereaza incet de tot, ai vazut cum inoata un soricel ? Conditiile de folosinta a wobblerelor sunt f importante. Thomas a mai incercat de multe ori de atunci, insa nimica... Intradevar, aici a si fost f rece, ploaie mai tot timpul, acuma de ex. sunt dimineata 6° si se incalzeste undeva la max 23° afara.
! in foarta mare masura imita soricelul (stiu de cand eram mic si inecan soricei in butoiul cu apa la bunici la tara)! din pacate nu am vazut nici o activitate la suprafata......! dar cel putin mi-am lamurit curiozitatea siiiii...
imi plac foarte mult cum evolueaza dar cum ati spus voi ,,DOAR CAND RAPESTE LA SUPRAFATA,, or sa fie atacuri !!! multumesc pentru sfaturi! Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »geoco« (17. September 2012, 21:14)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Esti sadic?stiu de cand eram mic si inecan soricei in butoiul cu apa la bunici la tara
eram copil mic si prost ! si acum ......numai am crescut!