si imprumut nu dau pe balta
).
)
)
)
fratilor va rog sa ma credeti ca ma intorceam mai obosit ca niciodata,pentru ca : scoteam, impachetam ,desfaceam, aranjam ,montam ,curatam, reparam, stringeam, iar montam, si tot asa. Am facut imprudenta sa iau la mine si un TV-LCD si o antena normala, nu aveam satelit si nu am auzit decit, Cristi intoarce antena pe PRO TV ca a inceput nustiu ce, schimba pe TVR2ca aici nu e frumos,vezi ca se vede cu purici, nu poti sa-i faci ceva ? pune-i benzina la generator ca sa terminat si tot asa, incit nu mia priit si mie o bere,nu am baut una cap coada fara intreruperi.Si dupa citeva experiente in astea am luat la mine NUMAI STRICTUL NECESAR
daca mi-a trebuit ceva am gasit intodeauna la un prieten,am imprumutat la fata locului s.a.m.d.
Merci Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
si sa bei din sticla,farfuriile poti sa le uiti si sa maninci din conserva dar sa ai un cutit pentru a putea sa va faceti sandwichuri. Daca se mai poate renunta la ceva sa-mi spuneti

. Sări de informațiile utilizatorului
No vezi, d-aia am "ejectat" io scaunele din spate de la passat-u` combi si l-am facut "platforma" iar locuri in afara de al soferului am unu` singur, care-i ocupat de obicei de consoarta.Asa cum spunea HOINAR777 lista intotdeauna este personalizata in functie de necesitatile fiecaruia. Singura problema, si... nu-i minora, este posibilitatea de transport (volum + greutate) care genereaza cateva restrictii, restrictii ce le aplic intotdeauna celui cu care merg in masina.
lista, pe care o bifez de sus pana jos doar in momentul in care respectivul articol se afla in barca sau in masina. Iar ca un exeplu ce folosesc pentru a ma apara de hoti ,am achizitionat 2 senzori de miscare PIR alimentat cu baterii de 1,5V cu care execut o bariera (antiefractie) si in care sunt incadrate sculele de pescuit si barca.Sări de informațiile utilizatorului
Din primavara aceastui an , am intocmit si eu o lista pentru primadata tot din cauza deselor inatamplari de a uita cateceva pe acasa .
. Zoran, poti adauga si un ceas pe lista aia. Stii tu de ce.![]()
HDB = hartie de http://forum-pescuit-la-somn.com/wcf/ima…%20capu.gifbuda (igienica)ce-i aia?- HDB (multa)![]()
![]()
ca altfel ...
Buna seara!
D Iar ca un exeplu ce folosesc pentru a ma apara de hoti ,am achizitionat 2 senzori de miscare PIR alimentat cu baterii de 1,5V cu care execut o bariera (antiefractie) si in care sunt incadrate sculele de pescuit si barca.
cu stima Dragos
La ce folosesti zu tampoanele?![]()
vei vedea ca e foarte util pe post de iasca la aprins focul de exemplu , poate fi folosit ca absorbant pe o rana, in loc de vata , si multe alte intrebuintari pe care va las sa le descoperiti singuri
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH