Am fost aseara pe Po cu Anem si cum zice el gherla totala.Eu am mai fost si azi vreo 3 ore pe Po, am incercat la spinning si nimic.Astept weekendul viitor si sper sa fie diferit.
![]()
sa inteleg ca ai fost pe timp de zi? tot in locul ala ai fost sau prin alte parti? de data asta a fost ceva activitate la suprafata sau totul mort la fel ca si sambata?
Multumesc baieti ! Azi sau maine voi pune si filmuletele cu drilu si eliberarea pe forum!!
Recod persoanal
Norocul s-a aratat aseara in ultima tura in care ne-am mai dat drumu ! Era spre insearate asa ca filmarile cum l-am prins si cum i-am dat drumu nu sunt cele mai superbe dar clare!
Pana prelucrez video doar cu aceste poze va pot incanta cu el in apa inainte de eliberare!
Dimensiune: 1.95m
Greutate: ??????
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »deyu« (11.09.2012, 12:06)
Drilul a durat in total 7-8 minute dar acum am febra musculara la ambi bicepsi
Momeala: rame pe ancora de sus si o bucata de calamar lasata la soare sa prinda miros pe carligul de sub ancora
Drilul a durat in total 7-8 minute dar acum am febra musculara la ambi bicepsi
Muscatura : Eu mai tot timpul pescuiesc cu firul in mana si dupa parerea mea eu in fir am simtit doar cand a absorbit moneala , oricum destul de interesanta trasatura , nu violenta sa ma taie la mana sau sa imi ia fir din mana , o trasatura fina consider eu !
Linia folosita : fir textil de 1 mm , plumb de 140 , forfac cu ancora si carlig sub!
Ora: 20:00 soarele era apus de 10 minute
Vremea : vant 5 km / ora
Mulineta Penn Slammer 760
Undita: SHAKESPEARE ALPHA-X Solid 702 30/50lbs Boat
Sonar : Lowrance HDS5
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am fost prin golfu` Bahna, mai catre poduri... nu stiu daca-i zona de care zici.Domnule Informer, ai fost cumva de curind in zona satul scufundat cu clocul ?
Domnule Informer, ai fost cumva de curind in zona satul scufundat cu clocul ?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH