problemele actuale, sa incerc ceva de genul acesta pe undeva prin nord-vestul Bucurestiului, la vreo 40 de km!
"sa inchida gura la prosti" eu nu pescuiesc un asemenea specimen!!!!!!!!!!!!!!!
,nici noi(iarasi sper ca toti de pe-aici...,da' cine nu-i de-acord sa ridice mana )...dar daca intra, il pescuim, poate ne-nteapa cu spinii aia si apoi pe mal cu el (eu asa procedez cu asta).Asa mai scriu si eu ceva...
...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
... pot sa va spun cu mana pe inima ca nu-i cel mai rau peste pe care l-am consumat, chiar din contra... si asa are si existenta respectiv moartea lui o noima...
. Sări de informațiile utilizatorului
Sări de informațiile utilizatorului
La inceput cand a preluat lacul era negru de somn pitic mai ales puiet! Nu puteai pescui efectiv la nimic in balta!
Am introdus in lac cca 20 de somni europeni intre 5-35 kg ! Plus cca 10-12 bucati de ceva somn american ,nu stiu cum ii spune la specia aia de catfish...Dupa cca 3 ani de zile iti este dor sa mai vezi "soareci" pe balta
E drept ca vin italieni sa pescuiasca expre la asa ceva ca sa-i ...manance! Raman putin descumpaniti ca prind putini ...Din punctul nostru de vedere a fost o metoda de succes pentru rarirea lor . Mai greu este sa scoatem afara somnul european ...in sensul ca doua bucati de cca 40 kg, credem noi acum, nu reusesc nicicum sa-i prind!
Si incerc de fiecare data cand ajung acolo... salut
sau facut populari masive cu somn pitic deoarece nu este pretentios si este ieftin comparativ cu crapul.
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH