1. cum l-ai masurat? ...
2. cit a durat drill-ul?
3. esti multumit de linia folosita? adica, ti-a fost teama ca cedeaza ceva in timpul drill-ului?
4. de cind pescuiesti la clonc?
Chiar nu putem intelege ce valoare au pestii vi din Dunarea noastra? Chiar trebuie sa transam tot ce prindem? In Dunare sunt cei mai batrani si cei mai mari somni din Europa, din lume, daca am putea asta si prezenta, ar fi o atractie turistica extraordinara.
Orice celular face poze in ziua de astazi, iar daca vrem intradevar poze cu Canon-ul, atunci legam frumos pestele cu o sfoara groasa si lunga de cel putin 10 metri, pentru a nu muri, si mergem sa luam aparatul sau asteptam si 3 ore pina ajunge prietenul care-l aduce...
Dupa sesiunea foto pestele este si deja odihnit si pregatit pt a i se da drumul.
...Cu tot respectul pentru mine nu este decat un macelar ...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Lugoj
Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
unii din pacate nu vor intelege niciodata aceasta ideeee.
In teorie toate suna frumos,dar cand sti ca o partida de pescuit te costa 200-300 lei /zi la un venit mediu lunar"care este",si acasa te asteapta consoarta cu 1,2 copii nerabdatori sa vada cu ce vine tata de la pescuit,dati-mi voie sa am rezerve vis a vis de instinctul primar.Probabil ca Zoran,Anem,Tudor,traind pe alte meleaguri,s-au adaptat mai repede acestor nobile obiceiuri,dar la noi trebuie sa mai curga apa pe Dunare.Totusi pescuitul a fost si va ramane( din pacate), in special pe meleaguri mioritice,o indeletnicire a omului avand scop principal asigurarea hranei.Vointa nu e tot una cu putilinta.
nu-mi vine sa cred ce scri...
Adica avem posibilitatea sa ne cumparam barci, motoare, cloncuri si scule de scule, sa ne dam pe net, sa fumam 2 pachete de tigari pa zi, si totodata ne scuzam cu... "traim in Romania, aici foamea e mare si salariile-s medii!?"
Din pacate asta pt mine nu-i o scuza. Si daca o zi de pescuit ma costa 50 - 60 de euro, pai asta-i cel putin 10 kg de peste congelat la magazine ca Real sau Metro. Si nu orice fel de peste, ci peste oceanic.Din pacate multi somni au pierit datorita postarilor "Noastre" ... sfaturile si trucurile prezentate sunt de un real folos tuturor si unii profita din plin ... ar fi o idee buna ca accesul si inregistrarea sa fie doar cu invitatie sau cu recomandarea a 3 persoane deja inregistrate... respect tuturor ! [...]
De aceea, Anem, eu nu-mi petrec vacantele in Romania. Asa mai prind si niste peste.![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Lugoj
Profesia: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
):
Acest răspuns a fost de 5 ori editat, ultima oară de »evergreen« (26.08.2012, 06:10)
.E cel mai rau sa te sti vinovat si vina sa nu-ti apartinatie ci sistemului care te-a adus in starea aceasta. PS Era odata cineva carespunea de "stupid people","ne trbuiesc 20 de ani....".A fost optimist.Spor. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH