Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
II mult, ai dreptate... mi se pare si mie ca pretu-i cam exagerat pentru materialele (oricat ar fi ele de "extraordinare") respectiv tehnologia implicata comparand cu alte produse din alte domenii.pentru mine este mult, mult prea mult deocamdata
prea mult ca bani investiti in ceva ce folosesc mult prea putin intr-un an
prea mult ca bani pentru o barca gonflabila cand in jurul aceluiasi pret sau pe aproape cumpar una din fibra de sticla sau aluminiu si nu mai ai batai de cap ca e hypalon sau pvc, ca e china sau europa
prea mult pentru vremurile astea si pentru ce se ofera de banii astia
cum spuneam, totul se rezuma la persoana mea![]()
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Cam la ce pret ajunge in Franta de exemplu...Porta bote e o barca scumpa peste tot. Dar e indestructibila. Am una din 1991. Am cumparat alta numai ca sa am modelul nou. Nu necesita intretinere, se depoziteaza afara tot anul fara probleme. Poti trage si cu pusca in ea, apar niste pete albe si gata.
Sunt mai multe variante portabile la peapa.ro pe la +/- 2000 euro da` sincer n-am vazut/folosit niciodata una si nu prea inteleg cum naiba se pliaza o barca daca nu-i gonflabila...Dar daca o gasesti SH, nu renteaza? Tudor, pentru partea cu depozitarea, parca exista o Porta Bote demontabila, asa ca ii urez suuces lui informer sa gaseasca una cat mai putin folosita si la pret rezonabil!
Multzam Tudor, pare intr-adevar "cool" (un filmulet aici: Doing it PortaBote Style!Preturile sunt aici : GB Trading - officieel dealer van Porta Bote, Oztent, Dickinson boatheaters. Charter met de DIOGENES ketch. .
Cine vrea sa vada cum se pliaza da un search cu Porta bote si are sute de filme cu chestia asta.
Inteleg ce zici Johnny ca exact configuratia asta-o am si io cu singura diferenta ca motoru` pe benzina-i de 4CP@informer, nu te obliga nimeni sa cari barca cu tot cu podina+accesorii, am mai facut si eu treaba asta dar nu se justifica sudoarea de pe frunte si nici caloriile arse pt un asemenea efort :P
asa ca scoate podina, vasle sau ce accesorii mai ai tu pe la barca si cara barca la masina singura in husa iar restul le cari separat, le montezi la apa apoi pe toate
e mult mai usor asa
saptamana viitoare sper sa ajung si eu la dunare si ma ingrozesc un pic de bagaje: motor de 4t /5cp, barca kingfisher 270, betele, sonarul cu suport, gentile cu mulinete si maimute, mancare...huh, deja am obosit numa gandindu-ma la cat am de carat :D
Preturile sunt aici : GB Trading - officieel dealer van Porta Bote, Oztent, Dickinson boatheaters. Charter met de DIOGENES ketch. .
Cine vrea sa vada cum se pliaza da un search cu Porta bote si are sute de filme cu chestia asta.
Preturile sunt aici : GB Trading - officieel dealer van Porta Bote, Oztent, Dickinson boatheaters. Charter met de DIOGENES ketch. .
tudor, ce motor ai pus pe porta-bote-ul tau? ce lungime are barca? cat e de grea fara scaune/accesorii?
merci
tudor, ce motor ai pus pe porta-bote-ul tau? ce lungime are barca? cat e de grea fara scaune/accesorii?
merci
am gasit datele legate de greutate, totusi ma intreb daca motorizarea e chiar batuta in cuie la 25kg sau suporta si un motor de 27kg+1l benzine, adica un motor yamaha 4-6cp...
deci, Tudor, ce motor ai pus pe ea? :D
merci