Acum, de exemplu, am luat la puricat magazinele si am gasit in Ghencea la Startfishing se pot comanda viermi de salcie la 1,5 lei buc, iar ca dimensiuni, mi s-a spus ca sunt intre grosimea unui creion si a degetului mic de la mana, deci par in regula, spre dimensiunea maxima!
Fac inca o data precizarea ca dupa cat de mult am cautat ceva anume, sper sa las in urma un drum putin mai usor si mai batatorit pentru altii care nu reusesc sa gaseasca unul din reperele pe care le-am cautat cu rezultate pozitive eu!
Salut, Anem, chiar daca exista repere legate de costuri, nu era intentia mea de a face reclama sau de a vinde aceasta momeala, ci doar sa aflu/aflam mai multe lucruri despre acesti viermi si despre cum pot fi gasiti, cumparati, despre rezultatele care se obtin folosindu-i.[.....]
... la fel cum nu am nici cel mai mic gand ca pe tine te-ar interesa sa faci reclama
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
viermii de salca sunt albi,galbeni sau rosii spre roz si au aceste culori in functie de tipul salciei in care se dezvolta. poate ati observat ca unele salcii au "miezul" alb,galben sau rozaliu.
aia sunt din pozele prezentate de iku! traiesc in salcii vii nu buturugu putrede! grija mare sa nu-i confundam cu carii sau alte lighioane! mirosul mie mi-a persistat pe maini mai mult timp! personal am cautat si doar doi am gasit dar pe unul dintre ei (l-am taiat cu maceta)! ii munca in zadar daca nu stii sa-i cauti si in plus multe salcii taiate degeaba! sunt destul de rezistenti in carlig(chiar intepat mi-a trait cateva zile cu conditia sa nu fii stat mult in apa)! anul trecut am cumparat de pe marginea apei de la ''cautator'' cu 3 lei bucata cei mari si 2,5 lei cei mai mici si mi-a dat doua bucati bonus ca am baut impreuna o bere! atat nimic mai mult!Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »emil88« (17. Mai 2013, 11:58)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 30. September 2012
Beruf: Intreprinzator
La clean i-am SPART,nu exista o momeala superioara la Clean,iar la somn un ficat lasat vre-o 2 zile si pus in cirlig .