Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
momentul culminant a s-a consumat in jur de ora 12 cand am luat un somn care dupa un dril de vreo 10-15 secunde a reusit sa largeasca un brat al triplei si s-a dus naibii. somnul dupa atacul la nici 3-4 metri de mal a plecat direct pe frana indoindu-mi lanseta spre 90 de grade si dupa cum parea as zice ca sarea linistit de 2 metri. sa speram ca data viitoare ...
Eu am fost ieri la o partida de clonc cu Tilo, si mi-a aratat si demonstrat ca in amanunte consta succesul.
El a prins 3 somni (nu mari, dar somni), eu am avut patru rateuri . Si acum sunt bucuros ca am aflat amanuntul... de necrezut!
Oricum, bravo Anem pt capturi.
ce amanunt?
avati, somni, avati, somni,...............
auzi la el, rateuri din cauza tripelor,
unde nu da domnu sa am si eu un asa rateu
tu auzi ce spui??!!avati, somni, avati, somni,...............
auzi la el, rateuri din cauza tripelor,
unde nu da domnu sa am si eu un asa rateu
nu e tot timpul asa adiwolf ... am fost si aseara de exemplu si am stat pana pe la vreo 11 doar (azi sunt la lucru) si in afara a vreo 7-8 avatei de pana in jumatate de kilogram nu a vrut nimic altceva. somnii parca erau complet absenti si nu stiu daca am auzit mai mult de 2 rapeli in zona aia. deci nici aici nu e tot timpul frumos mai ales ca am avut parte de 4 gherle la rand in privinta somnilor pana sa vina cel de mai sus ...
ps : ieri din pacate am vazut braconierii la treaba, cand am ajuns se chinuiau sa traga o plasa in sus (in asta mi-am pierdut sambata thrill-ul si stiam foarte bine ca acolo nu ar trebui sa fie agatatura) dar s-au tirat cand m-au vazut si s-au intors putin inainte de ora 11 dar au avut o surpriza vazand o lumina aprinsa pe mal asa ca s-au tirat iarasi. din pacate nu aveam cum sa scot minunea aia de acolo ca altfel as fi facut-o bucati si le-as fi lasat-o pe mal sa o vada. tot e bine ca pe aici inca se mai feresc de pescarii de pe mal.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
tu auzi ce spui??!!
vorbesti de 7-8avatei, rateuri, rapeli,..........etc
la noi a disparut orice peste din apa, nu vezi nici o activitate
de o luna de zile nici la stationar la banalul caras sau scobar nu se mai prinde absolut nimic, ce sa mai vorbim de spinning?!
nasol ca au aparut si acolo plasarii, dar era inevitabil pana la urma - foamea e mare si in Italia si in orice colt al Europei, lucrurile se vor schimba din ce in ce in mai rau si vor degenera rapid
traim vreumuri tulburi din pacate
p.s. sambata noaptea taiam o setca pe care am agatato cu motorul barcii, era pusa de'a curmezisul Oltului, sa nu treaca nimic-monofilament
Situatia e rea peste tot. Ai dreptate Adi. Dar cei care baga plase in Italia nu sunt Italieni.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Situatia e rea peste tot. Ai dreptate Adi. Dar cei care baga plase in Italia nu sunt Italieni.
la ambele afirmatii nu pot decat sa raspund cu - "deocamdata"Citat
Italienii s-ar duce la mare sa pescuiasca, nu pe Po. Pestele de apa dulce nu e un aliment
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH