Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Fiind un forum unde se respectă egalitatea între oameni, toţi utilizatorii sunt rugaţi să se adreseze între ei la “per-tu” şi să se comporte între ei ca între prieteni.
1. si impreuna si separat, iti poti si memora punctele unde ai gasit pestii, si a doua zi sa regasesti exact acelasi loc
2. cel mai eficient, emite cu enorm de putini Watzi (digital), si are o rezolutie mai buna ca orice alt sonarndenla Lowrance
3. da
4. Un HDS5 (adica cu GPS) cam greu gasesti sub 750 de euro, un HDS5x gasesti in jur de 690,- euro, si nu, nu gasesti ceva mai bun la acest pret.
Salutare Zoran ma bag si eu in seama cu o intrebare ,pretul de 750 euro e cu tot cu modulul "structure scan" sau fara..si daca e fara cu ce e mai bun sonarul asta fata de un alt sonar clasic....eu cred ca diferenta o face numai acel modul daca e atasat.....greetings!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Incearca sa-l iei din US, daca ai posibilitatea.Salutare Zoran ma bag si eu in seama cu o intrebare ,pretul de 750 euro e cu tot cu modulul "structure scan" sau fara..si daca e fara cu ce e mai bun sonarul asta fata de un alt sonar clasic....eu cred ca diferenta o face numai acel modul daca e atasat.....greetings!
Va multumesc frumos pt promtele raspunsuri ,dar fiecare raspuns pare ca genereaza o alta intrebareastfel daca cumpar sonarul din US acela nu e in unitati de masura US si nu metric ? stiu ca la humminbird modelele pentru Us nu masoara decat in unitati de masura americane iar cele europene numai in metric nu au in setari posibilitatea de a schimba unitatile de masura , iar daca e din state de ce trebuie sa fie neaparat modelul cu "x" fara gps ? Ce parere mai aveti de modelele cu "down scan" voi ce preferati? sonar clasic hds5 la care mai tarziu sa-mi cumpar si modulul "SS"? sau direct un sonar doar cu "DS" neavand disponibila toata tehnologia dar economisind astfel o suma frumusica? multumesc frumos
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ggixx« (23.02.2013, 16:46) din următorul motiv: spre rusinea mea am postat o intrebare care isi gaseste raspuns in alt subiect,abea acum am citit acolo..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH