Cat de bine se prinde avat noaptea si in ce conditii?Stiu ca sunt persoane care au facut-o,eu am patit-o doar o data,si atunci doar sub baraj la lumina de acolo.

am cam raspuns in acelasi timp pikeman ...

,dar mi-au placut si am auzit ca ar fi ok.Le vad eu la vara .Nu vad de ce sa nu mearga si la somn,desi din ce-am vazut acolo se merge pe gume de 15-16cm.Stiu ca nu mi-i te adresai mie dar o sa incerc sa-ti dau eu o idee.Nu stiu daca e ce cauti tu dar eu mi-am luat asa ceva.Nu ma intreba pentru ce ca nu stiu sa-ti raspund acum,dar mi-au placut si am auzit ca ar fi ok.Le vad eu la vara .Nu vad de ce sa nu mearga si la somn,desi din ce-am vazut acolo se merge pe gume de 15-16cm.
Falcon Lures Big Eyez swimbait review
Sa mai reanimam discutiile , da, se prinde avat noaptea si cand zic noaptea nu ma refer la 30-60 min. dupa lasarea intunericului , atunci cred ca toata lumea a prins , ma refer pe la 2-3 noaptea . Am prins pe diverse voblere , cam tot cu cele cu care prind si ziua , mai putin Thrill , de fapt cam de cand insereaza scot Thrill-ul din actiune , foarte bine am prins pe poppere , in special pe cel de la Salmo , prin septembrie am luat si pe Skiter -ul de la Rapala cel de 9 , foarte bun voblerul , am mai prins bine pe Cozma , dau foarte mult la Cozma , pacat ca nu prea se mai gasesc din cele bune . Interesant ca am prins si mai in profunzime si la suprafata , dand dupa salau in pelicula , aveam surpriza sa-mi intre si cate un avat si nu mic , era chiar revigorant , mulinand f.f.foarte incet dupa salau te cam ia somnul la un moment dat . Din ce am observat , nopti calme , fara vant deloc , aproape inabusitoare , apa la fel calda spre foarte calda , cam astea ar fi conditiile cand am prins noaptea .
)
Daca ai facut-o in locurile alea jos palaria.;) desi si salaul ma gandesc ca l-ai cautat pe sub centrale.;)
......mai ai 23acum imi spui si tu de Zana Maseluta????
nu puteai sa-mi spui luna trecuta, cand mi-am scos maseaua?????
ca o pastram si o dadeam la schimb in schimbul unui ,,prieten in ghereta'' sau macar a unui ,,avat de noapte''
...nu a trecut iarna
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH