Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Echipamentul folosit :Legend 7' , 3-10,5g , fir Ygk 16 lbs, Vanquish 2500 ,jig 2/0 Fudo.

ti-as mai da vreo doua exemple ale aceluiasi individ ce pe Po a scos niste "butuci" de 1,8 si 1,96 cu ceva lanseta pana in vreo 9 grame
Felicitari Zamfi pentru raportul captura calibrul echipamentului..ai avut ceva rabdare sa tragi 110 minute de el...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu il mai starniti pe Zoran ca ne urecheaza pe toti !
Noroc ca nu a fost mai mare ca cred ca ma biruia! Maxima a fost reactia lui Cosma cand ,dupa vreo ora jumate , a strigat disperat catre peste :"Mahhh , da tu nu mai mori odata !!!"
Bai railor!Nu il mai starniti pe Zoran ca ne urecheaza pe toti !
Multumesc Gigi ! Ai dreptate in ce spui...a fost infernal drillul ! Sincer NU stiu cum au trecut aproape 2 ore...Si sa te uiti la televizor e greu ...Dar a fost o superba experienta care as repeta-o oricand.De Cosma a fost mai rau : a tras vreo doua beri dupa care a trecut la apeluri video cu alti prieteni din Cj.Sa vezi show !Noroc ca nu a fost mai mare ca cred ca ma biruia! Maxima a fost reactia lui Cosma cand ,dupa vreo ora jumate , a strigat disperat catre peste :"Mahhh , da tu nu mai mori odata !!!"
![]()
Imi imaginez..am vazut o faza similara la noi la Mures acum vreo 4-5 ani, numai ca pina la urma a invins pestele.Noi stateam pe linga pescar, ala transpira saracu' noi faceam pariuri, asteptam cu camera pregatita, unii fumau tigara de la tigara..pina la urma n-a iesit, bine, era in alte conditii, de pe mal, curent puternic..Chiar daca combo era de putere mai mare decat al tau, nu l-a putut urni de pe vad..
Sincer NU stiu cum au trecut aproape 2 ore...Si sa te uiti la televizor e greu ...
Mai ales ca azi m-am muncit cu alta specie ...u crapcean de vreo 13-14 kg !
Felicitari Mishu, pana la urma ai spart gheata.
.
how to use print screen
free image host
upload phot
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH