Salutare, revin cu un feedback dupa partida de pescuit in Franta. Scuze pentru raspunsul intarziat. Da, un an e nesimtit de mult.

Pot sa spun ca sunt foarte multumit de lacul respectiv. Linistit, curat, vegetatie naturala bogata, cormorani, intimitate dar in primul rand somni. Sase la numar pe durata a sapte zile. Capturile au variat intre 12kg si 55Kg, cel din urma fiind o adevarata bijuterie. Am pescuit cu trei lansete la peste viu. Am pus in carlige rosioare immmmense, aveau undeva intre 300-400g, unele poate si mai mari. M-as fi dus si anul asta, insa m-am trezit prea tarziu si locurile s-au epuizat. Variante sa-mi convina nu tare am gasit, asa ca ma gandesc sa ma reorientez. Ma gandeam sa merg, pardon, sa mergem (eu si sotia mea suntem cei mai buni parteneri de pescuit) la clonc

pe raul Moselle sau Meuse. Treaba e ceva mai complicata insa. As merge sa stau o saptamana, altfel nu mi se merita. Cei 700-800 de km ce-i am de parcurs ma fac sa stau mai mult.

Problema e ca nu prea stiu care e legea in privinta instalarii corturilor pe malul raurilor. E voie? Sau doar in acele locuri de campare (in care stai ca in cutia cu chibrituri, unul langa celalalt). O alta varianta ar fi sa ne cazam la vreo pensiune si sa facem naveta zilnic (optiune care ar fi destul de obositoare, tinand cont ca ar trebui sa umflu si dezumfu barca zilnic

. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? De cel mai mare folos mi-ar fi sa stiu pe raza care localitati as putea sa intru cu barca in apa. Mal natural, neindiguit... Mersi mult.