Impresii pareri
Ne bucuram ca am reusit sa fim prezenti la Expo F & H 2017, ptr noi un succes deplin ca am reusit sa aparem acolo, sa ne organizam un stand cit-de-cit ok, cu toate ca experienta in acest domeniu este abia la inceput.
Am dat mana cu o multime de baieti de pe forum, ceea ce ma bucura enorm, dar imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa stam la povesti si taclale, cu fiecare in parte... data viitoare ma voi clona de citeva ori, si totul va fi ok
Placere mare ne-a facut si prezenta lui Tudor, pe toata durata expozitie...
Ce sa mai spun, eu sunt super multumit, si cu siguranta anul ce vine vom fi din nou prezenti!

dar data viitoare din timp, caci asa cum am ajuns acuma, doar cu citeva ore inaintea inceperii targului, agitatia de montare a standului te da complet peste cap! Motivele intarzierii au fost produsele noi de la Zeck, care voiam neaparat sa le prezint, si care trebuiau sa apara marti in Germania... dar nah, am asteptat digiaba pina in ultima clipa.
M-am ofticat putin ieri, cand am aflat de prezenta lui Ovidiu Ursachi la expo, timp de 3 zile in permanenta la alt stand, alaturat standului nostru, si nici macar nu reusit sa dea buna ziua... personal nu il cunosc, si astfel nici nu puteam sa il recunosc.

m-as fi bucurat insa sa ne cunoastem face-to-face, dar nah, se pare ca nu tuturora le place pescuitul la somn
Din 17.03 pina in 19.03 vom fi prezenti si la Expo in Timisoara. Articolele noi de la Zeck au ajuns si ele intre timp, si deasemenea suficiente role goale de tras fir pe ele

caci la Bucuresti am ramas in prima zi fara role
Printre produsele noi vor fi 2 modele de lansete, de clonc foarte reusit modelul

, si o lanseta de stationar de 3m, la un pret excelent (cca. 83,99-€ cu reducerea ptr expo "fara taxe TVA").
Deasemenea barcile pneumatice Zeck, care ambele sunt extrem de solide, robuste, stabile si o calitate excelenta!
Va asteptam cu drag si la Expo la TM!