hehehehe ... asta cu opritul e putin cu cantec pentru ca stii prea bine ca e suficient sa iti treaca fugitiv prin minte vreo idee si de acolo pana la a incepe vreo noua lanseta e doar un pas. pacat ca e distanta care e pentru ca as vrea si eu o lanseta pe un anumit blank dar datorita neposibilitatii de a vedea/incerca lanseta in anumite faze de lucru ma face sa renunt cel putin momentan la ceea ce am in minte ...
ps : daca ai in mana toate componentele necesare si stii exact ce ai de facut cat timp iti ia pana termini o lanseta?
Momentan ,sincer,chiar ma opresc.Nu cred ca am timp sa pescuiesc cu astea trei care le am,darmite sa mai plusez cu inca una.

Mai ales ca acum mai am nevoie de o mulineta in primul rand.
Referitor la timpul de lucru,in conditiile in care asa cum ai spus,ai la dispozitie toate componentele gata,la mine(incepator) dureaza cam 3-4 zile.Adica:in prima zi aleg locul unde vin montate inelele si apoi montez(lipesc) manerul si-l las la uscat pana a doua zi.A doua zi ma apuc de matisat,iar 9-10 inele daca ai timp le termini in ziua respectiva,daca nu cumva ai matisaje complicate.Mie unul imi plac cele simple ,poate si datorita faptului ca nu am incercat pana acum si altfel.

Apoi a treia zi lacuiesti si pui la uscat.La mine a durat putin mai mult deoarece nu puteam finisa lemnul pana nu mi-a venit reelseat-ul si mai trebuia si lacuit,uscat.
Da,distanta cam mare dintre noi e naspa.Daca era mai mica poate incercam si eu Po-ul si te si ajutam cu lanseta aia.