Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

greere

Schüler

Registrierungsdatum: 5. Juli 2012

• Nachricht senden

41

Freitag, 24. März 2017, 09:48

Pai faza e ca nu m-am dus la anpa sa vizez stampilez .... dar de platit am platit

acuciureanu

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 7. August 2014

• Nachricht senden

42

Freitag, 24. März 2017, 11:14

Pai faza e ca nu m-am dus la anpa sa vizez stampilez .... dar de platit am platit
Poti sa te duci si acum la ANPA si sa vizezi. Saptamana trecuta a fost un prieten care era in aceeasi situatie si i-a pus o stampila pe chitanta...atat! Dupa a putut sa isi scoate si PG. :noroc:

bc74abs

Anfänger

Registrierungsdatum: 25. März 2014

• Nachricht senden

43

Samstag, 25. März 2017, 07:12

Da' noi ceilalti (p^ulimea) care nu ne permitem sau nu dorim sa pescuim in DD sau pe minunatul fluviu de la frontiera, ce facem? Cum putem fi in legalitate? :doaaamne: :doaaamne:

SorinM

Schüler

Registrierungsdatum: 23. März 2014

• Nachricht senden

44

Sonntag, 31. Dezember 2017, 14:57

Cum vizam pe 2018? - sunt ape concesionate?
Anul trecut fiind neclara legea mi-am facut AJVPS dupa mai multi ani de ANPA.

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

45

Sonntag, 31. Dezember 2017, 16:46

In 90%din cazuri apele sunt concesionate de Agvps'uri deja...

Nelutu

Schüler

Registrierungsdatum: 11. September 2012

Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta

• Nachricht senden

46

Sonntag, 31. Dezember 2017, 17:45

Doar ptr. Dunare nu este nevoie de AJVPS-uri, este suficient permis ANPA (albastru). Ptr. apele interioare, din nefericire, trebuie permis emis de filiala care are in administrare apa respectiva (card alb). Dar care si cum are ape-n administrare nu stiu, pe site-ul ANPA ba apare ba dispare lista cu asociatii si apele ce le au in administrare... :doaaamne: