Mor de curiozitate...finalul???V ati imprietenit??Evident ca nu am putut fi de acord nici cu o chestie de genul asta (adica aia isi creeaza o imagine de “sportivi” in timp cei ei retin orice pestisor) si au inceput sa se enerveze. Dupa ce m-au facut norocosul pamantului ca eu prind la fiecare partida in care ei ma vad pe maluri ( ) in timp ce ei nu prind nimic, dupa ce mi-au spus ca habar n-am sa pescuiesc si alte minuni de genul asta intreaga discutie s-a terminat cu unul dintre ei chemandu-ne la ei la satra pentru a ne oferi o bere precizand ce baieti de treaba suntem noi … daca ai fi vazut faza de scapai pe tine de ras.
Mor de curiozitate...finalul???V ati imprietenit??Evident ca nu am putut fi de acord nici cu o chestie de genul asta (adica aia isi creeaza o imagine de “sportivi” in timp cei ei retin orice pestisor) si au inceput sa se enerveze. Dupa ce m-au facut norocosul pamantului ca eu prind la fiecare partida in care ei ma vad pe maluri ( ) in timp ce ei nu prind nimic, dupa ce mi-au spus ca habar n-am sa pescuiesc si alte minuni de genul asta intreaga discutie s-a terminat cu unul dintre ei chemandu-ne la ei la satra pentru a ne oferi o bere precizand ce baieti de treaba suntem noi … daca ai fi vazut faza de scapai pe tine de ras.
Se stie ca sarbii-s caposi rau..![]()
Multam oricum de relatare![]()
![]()
![]()
Salutare baieti!
Dupa o iesire de 3 nopti a venit acest frumos exemplar de 125 cm.
https://youtu.be/ZhoJGHdc2SY
![]()
![]()
Salutare baieti!
Dupa o iesire de 3 nopti a venit acest frumos exemplar de 125 cm.
https://youtu.be/ZhoJGHdc2SY
![]()
Deci ! Pe ce apa am fost ?
Ma gandeam io ca-i tii la distanta.....ps: unul dintre sarbi locuieste la cativa km de Dunare in timp ce celalalt individ nu mi-a spus dar vorbeste si ceva romaneste ... deci e clar.
Nemam brate nishta, polako...Care-i faza? Imas nesto cu sarbii!?!?
Frumos TudorDeci ! Pe ce apa am fost ?
Felicitari ptr. partida, frumos peste.Exemplarul ala de care pomeneai n-are scapare in fata voastra la cat munciti la pescuitChiar daca nu am prins, partida a fost superba ... am fost "in priza" pe toata durata ei si parca ne asteptam la un somn pe oricare lansare.
[…] am dat de un loc/moment, un fel de vartej in care avatii parca inebunisera.Rapeau la fiecar 10 secunde si in mal dar si mai in larg.
[…]
Tot imi spun sa ma duc dedicat , pe o singura specie, dar deocamdata nu mi iese […]
[…] l-am pierdut... s-a dus ... primul meu somn mai rasarit sau poate chiar capital ... si-a continuat drumul poate nestiind macar ca a fost intepat![]()
Sad story. […]
mai rasarit sau poate chiar capital ... si-a continuat drumul poate nestiind macar ca a fost intepat Sad story. Macar mi-au tremurat genunchii putin
Dar este sigur ca, urmatoarea sesiune de pescuit, 7z+7n incepand cu 9 oct, voi fi dedicat 100% somnului&
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH