Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Pot sa spun ca sunt foarte multumit de lacul respectiv. Linistit, curat, vegetatie naturala bogata, cormorani, intimitate dar in primul rand somni. Sase la numar pe durata a sapte zile. Capturile au variat intre 12kg si 55Kg, cel din urma fiind o adevarata bijuterie. Am pescuit cu trei lansete la peste viu. Am pus in carlige rosioare immmmense, aveau undeva intre 300-400g, unele poate si mai mari. M-as fi dus si anul asta, insa m-am trezit prea tarziu si locurile s-au epuizat. Variante sa-mi convina nu tare am gasit, asa ca ma gandesc sa ma reorientez. Ma gandeam sa merg, pardon, sa mergem (eu si sotia mea suntem cei mai buni parteneri de pescuit) la clonc
pe raul Moselle sau Meuse. Treaba e ceva mai complicata insa. As merge sa stau o saptamana, altfel nu mi se merita. Cei 700-800 de km ce-i am de parcurs ma fac sa stau mai mult.
Problema e ca nu prea stiu care e legea in privinta instalarii corturilor pe malul raurilor. E voie? Sau doar in acele locuri de campare (in care stai ca in cutia cu chibrituri, unul langa celalalt). O alta varianta ar fi sa ne cazam la vreo pensiune si sa facem naveta zilnic (optiune care ar fi destul de obositoare, tinand cont ca ar trebui sa umflu si dezumfu barca zilnic
. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? De cel mai mare folos mi-ar fi sa stiu pe raza care localitati as putea sa intru cu barca in apa. Mal natural, neindiguit... Mersi mult. Nu te sfatuiesc sa campezi aiurea in natura daca esti numai cu nevasta. Nu ca ar fi interzis, dar se poate sa ai mari neplaceri din partea unora care-s certati cu leagea. In regiunea aia campingurile nu sunt aglomerate, nu se duce nimeni in vacanta pe acolo. Cauta pe google "camping bord Moselle" si "camping bord Meuse" si cu ajutorul Google Maps sau Earth vei gasi locuri ok si vei putea sa lasi si barca la apa pe timpul noptii.
Salut,cum se numeste suportul pe care ai pus cele doua lansete alaturate?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH