Am avut-o acum doua zile in mana in magazin si am comparat-o cu Shimano Vengeance Power Game de 2,7 m, 60-120 gr. Daiwa e mai usoara dar da impresia de fragil, mai ales primul segment. Shimano parca e mai bine echilibrata si are mai multe inele, in sarcina cred ca lucreaza mai bine. Eu as opta pentru Shimano, mi-a picat mai bine la mana. Preturile sunt apropiate.Stiti ceva de Daiwa megaforce Jigging 2,7m, 100-200g, pentru spinning de pe mal cu shaduri. M-am mai gandit si la WFT International ocean Fighter 2,7m, 80-220g. ????
Cea de la Daiwa am avut-o in mana si nu mi s-a parut moale. Am aceeas lanseta de 2,4m 150-300g pentru barca si maluri cu vegetatie dar vreau sa iau si pentru aruncari mai lungi si pe care sa pot pune o Arctica de 8000. Cu wft de 2,4m 80-220 pescuieste Larry din barca la jiguri, nu stiu daca-i buna si de pe mal. N-am idee cum ar trebui sa fie o lanseta pentru pescuit de pe mal? Cele doua pot sa le cumpar cel mai usor, dar care dintre ele e mai buna, asta-i problema? Pretul e la fel, eventual Daiwa mai jos daca mai gasesc la reducere.
Cred că fac o greşeală în sensul că asociez puterea de aruncare cu rezerva de putere (aici trebuie să mă documentez). Practic aş avea nevoie de o plajă între 30 şi maxim maxim 150 g.De ce preferi sa cauti o lanseta care are date gramaje atat de mari de lansare? Cum te vei descurca de exemplu cu un jig de 20 de grame si o guma de 10cm pe el?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »alinm« (19.07.2017, 12:11)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH