Ha-Ha..acolo la Strasbourg, baietii aia se ocupa cu alte-cele, nicidecum nu rezolva "conflicte" gen:"imgur vs photobucket"cu prima ocazie cum ajung la Strasbourg o sä fac o plingere contra discriminärii pescarilor cu domiciliul un Germania.... e un scandal...apropo EU
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Ieri noapte am bagat o iesire la spinning la somn pana azi de dimineata cand s-a luminat bine afara, cand am ajuns acasa de la pescuit nu mai imi simteam mainile de oboseala din cauza echipamentului de somn heavy
... la conditiile de care avem parte pe aici in ultimele saptamani este mai mult decat OK ... Bravo Mane .. frumos mititelul![]()
misto Mane ... la conditiile de care avem parte pe aici in ultimele saptamani este mai mult decat OK ...
Nu este o captura de a mea insa mi-a placut enorm filmuletul si m-am gandit sa il vedeti si voi.
Salau atacat in timpu drilului de un somn urias - YouTube
Un salau mare atacat de un somn si mai mare si toate astea intr-un singur dril.
insa in seara asta am avut unul mare in lanseta pentru cateva secunde dupa care s-a dus..mi-a indoit un brat al triplei 1/0 Owner St66.Se vede ca a prins in os intr-o pozitie mai nasoala si a deschis tripla, se mai intampla
Se vede ca a prins in os intr-o pozitie mai nasoala si a deschis tripla, se mai intampla
) ... imi pare rau de ala mare. dar vorba lui Zoran, ce s-a intamplat pe acolo? Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH