Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
.
. Felicitari Costi!Insa imbucurator este de fapt ca N-AM MAI VAZUT NICI O PLASA SAU VREUN "GREBLAR"... oare sa fi auzit c-au "aparut pe net" sau vreun "efect colateral"? M-as bucura sa fie asa iar in ideea asta o sa incerc sa postez asemenea poze de cate ori am ocazia, pe forumurile pe care scriu... .
.Pana la urma ii de bine!
Tine-o tot asa!

.
Am intrebat aici in Osnabruck si se pare ca exista posibilitatea sa faci cursul in limba natala sau sa sustii examenul in limba natala, nu am inteles exact ce a zis omul.
Dar la ce zici spinere?? La rotative??
Salut.
M-am documentat o tzira si am aflat ca in Niedersachsen strainii nu au nevoie de permis de pescuit german. In alte landuri e altceva, dar acolo cica nu, doar trebuie sa-ti cumperi permisul pe zi pe apa respectiva. In Bayern de exemplu s-ar putea rezolva pe 3 luni. Iar daca ai avea domiciliu in Germania, atunci musai curs si examen, si astea doar in limba germana. Oricum musai sa dai o intrebare la primarie, sa fii sigur.
Ar fi super sa fie asa, Niedersachsen are multi rapitori si mari, Elba e celebra. Si woblerele tale vor prinde sigur si pe Elba.
Apropo woblere: pe lacurile astea unde sunt eu acum in Bayern rotativele (!) merg cel mai bine. In schimb in Norvegia am prins super la woblere sinking mici, in culoarea pastravului de râu. M-ai facut curios de woblerashele tale, te voi contacta privat.
Fir intins!
....multumesc..nu stiu ce pot sa fac la photobucket.Am accesat link-ul ala si da eroare..nici de aici de la mine nu se vad..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH