Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
daca apare pe vreun forum eventual ai putea sa ne spui si ce user foloseste sau chiar numele individului pentru a stii altii de cine sa se fereasca.
Il doare pe ala in basca de faptul ca nu are garantie la sonar. Ce, daca-l cumpara din SUA avea garantie de care putea beneficia? Omul are factura => nu l-a furat
Ar trebui sa se stie si numele lui sa nu mai "tepuiasca" si pe altii
Zoran,
ceea ce ai patit tu se numeste abuz de incredere, intreaba avocatul despre asta.
din pacate, legislatia romaneasca este foarte ambigua in acest caz si fara sa o mai lungesc, cu siguranta nu mai recuperezi nimic si sigur nu ai ce sa ii faci decat daca platesti pe careva sa ii sparga capul (desi nu se merita pt suma asta, dar macar va sti data viitoare ca se poate si mai rau)
politia nu poate si nu va face nimic in acest caz, singura cale legala fiind actionarea in justitie, iar asta inseamna bani si timp pierdut basca stresul
din pacate iti vorbesc din propia experienta
Buna seara.
I-mi pare nespus de rau sa citesc asa ceva, mai ales ca Zoran este un tip extraordinar si care a ajutat pe multi cu astfel de aparate. O sugestie ar fi ca in astfel de cazuri (cand cel care cumpara da doar avans) sa trimiti un colet printr-o firma de curierat, cu plata la livrare si chiar daca e mai scump macar ai garantia ca banii ajung unde trebuie.
Zoran, trebuia sa astepti sa intre banii trimisi prin transfer si apoi sa-i dai obiectul.
exact de aceea am si pastrat aceasta poza! Mi s-a parut ceva atata de stupid! Sa fi defapt un escroc cum nu s-a mai intalnit, si sa te dai pe FB drept ingerasDupă cum se vede ,,, in poza de facebook este om cinstit ,,,
Mascații de la IPJ Olt, au descins la 12 adrese din Slatina – ACASA | Semnalul Oltului, Râmnicului si Argesului
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH