Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Benutzerinformationen überspringen
Chiar daca gasesti obiectul furat la cineva, trebuie sa demonstezi cu acte ca este al tau . Daca nu ai acte este foarte greu sa intri in posesia lucrului furat.
... d-aia poate "sare in ochi" daca cineva vrea sa le vanda...
.
Chiar daca gasesti obiectul furat la cineva, trebuie sa demonstezi cu acte ca este al tau . Daca nu ai acte este foarte greu sa intri in posesia lucrului furat.
Sunt aproape convins ca persoana in cauza are acte cel putin pt. obiectele alea doua.
Treaba e ca respectivele obiecte nu-s prea comune in RO, unu` datorita pretului celalalt datorita scopului in care-i folosit... d-aia poate "sare in ochi" daca cineva vrea sa le vanda...
.
Din pacate eu nu pot vedea poza din linkul postat de tine. La motoarele de barca mai mari, care valoreaza cateva mii de euro, probabil ca exista seria motorului gravata si pe motor. Acum 2-3 ani a fost furat un motor da barca Honda 9.9 cp/4t. si a fost gasit dupa cateva zile pe barca unui cetatean din Moldova Noua. Proprietarul adevarat nu a putut dovedi ca motorul este al lui, cu toate ca avea multe semne distinctive pe motor. Nu stiu in alte parti cum este dar in zona Moldova Noua majoritatea motoarelor de barca sunt cumparate de la hoti... Benutzerinformationen überspringen
Nu stiu in alte parti cum este dar in zona Moldova Noua majoritatea motoarelor de barca sunt cumparate de la hoti...
.
Expertiza grafica a unei serii poate costa si dura mai mult decat pretul motorului ...asa ca daca nu e vre o noutate de motor nimeni nu face valva !! ex la mariner-mercury seria este stantata pe dopul tehnologic de pe blocul motor,la Honda este stantata pe blocul motor direct sub regulatorul de tensiune .
Cand am cumparat motorul nu stiam nici unde sa caut![]()
Expertiza grafica a unei serii poate costa si dura mai mult decat pretul motorului ...asa ca daca nu e vre o noutate de motor nimeni nu face valva !! ex la mariner-mercury seria este stantata pe dopul tehnologic de pe blocul motor,la Honda este stantata pe blocul motor direct sub regulatorul de tensiune .
Cand am cumparat motorul nu stiam nici unde sa caut![]()
Stii cumva la yamaha unde este stantata seria?![]()