Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Nu demult a povestit cineva care a pescuit la clonc despre experieenta avuta cu niste somni mari pe care i-a intepat la clonc ,dupa care pestele s-a lasat pe fund si nu a reusit sa ii mai urneasca de pe substrat pret de 40-50 de minute,dupa care au rupt ori s-au dezgatat.
Asa ca prima mea grija cand dumnealui a pus botul pe montura a fost sa ii dau o contra cat m-au tinut puterile. Cu frana stransa la maximum..Ulterior am constat ca mi-a iesit , carligul de foarte buna calitate penetrandu-i efectiv placa osoasa..a doua mea grija a fost sa pun instant presiune pe el incat sa il ridic de pe substrat..lucru care mi-a iesit cu brio , dupa aproximativ un minut pestele fiind spre suprafata..Nah si de aici a inceput sarabanda , pentru ca nu-i zero sa ai in carlig la cativa metri de barca un somn absolut deloc obosit, dornic sa ne arate cu cine ne-am pus..
Au urmat niste contre de toata frumuseteta si in unele momente am ajuns cu lanseta pe diverse obiecte din barca,cum ar fi capacul motorului, momente critice care ar fi putut duce la ruperea lansetei..spre bucuria mea nimic din echipament nu a cedat si asa am putut sa scoatem dihania la poza..
Felicitări pentru partide. Capturile sunt din Dunăre?
Frumos. Deabea astept sa vad filmarea cu eliberarea pestelui.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH