Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

gabi_bm

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »gabi_bm«

Răspunsuri: 2

Locație: baia mare

• Scrie un mesaj privat

1

27.07.2016, 18:49

Salutari de bine

Buna, ma numesc Gabi sunt din Baia Mare. Dupa o pauza de 16 ani in pescuit in aceasta vara m-am reapucat. Am pescuit doar la spining in ultimele saptamani, pestele vizat fiind cleanul. Dupa o iesire de o seara pe somes cu un amic am inceput achizitia echipamentului pentru pescuit la somn. Sunt complet novice in pescuitul pe somes la somn, in trecut pescuiam doar pe lapus tot la clean, de acea poate va voi mai deranja cu unele intrebari de incepator. Numai de bine si relaxare maxima. Sa nu uit pescuiesc doar pentru relaxare, meseria pe care o practic fiind prea stresanta, nu visez sa plec de la pescuit cu plasa plina..... deci Prindere si Eliberare (inca-l regret pe Pruteanu :ochi: )
Salutari de bine!

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

27.07.2016, 20:36

Bine-ai venit, Gabi, ai incercat si la somn? Fir intins.
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

gabi_bm

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »gabi_bm«

Răspunsuri: 2

Locație: baia mare

• Scrie un mesaj privat

3

27.07.2016, 21:26

Inca nu, abia maine primesc mulineta si firul, batul l-am aflat in magazinele locale, vineri noaptea voi incerca, cel putin asa sper.

Răspunsuri: 5

Locație: Augsburg

• Scrie un mesaj privat

4

29.07.2016, 11:28

Salutari

Bine ati venit ,fie intins
:salut: Multumesc pentru accept.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

5

01.08.2016, 09:34

Salut Gabi, si din partea Echipei, bun venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com