Tare de tot, Zoran!
Si mai tare e informazia ca au terminat deja reproducerea, asta inseamna ca vineri noaptea ma duc in sfarsit dupa somn, ca deja mi-e plin congelatorul de pesti-momeala. Si chiar am luat caras anul asta, nu as fi crezut ca sunt atitia si atit de mari pe Saar... Probabil ca sunt la fel si pe Rin, eu i-am prins in perioada lor de depus, sfarsit de mai, erau pline toate tufele de nuferi de pe mal. Daca ai vreodata nevoie de carasi congelati, eu ti-as trimite cu cea mai mare placere, da' stiu ca tu pescuiesti in Franta, Zoran!
Fir intins!
Probabil e vina noastra si o meritam.Probabil...
Pe vremea cand in tara noastra draga se facea armata aveam un cantec pe care-l cantam in pas de defilare ! Ceva de genul "Mandra tara/Falnic colt de rai " .Poate celor mai tineri li se pare o exagerare dar cantam cu inima acel cantec...
Pe vremea cand in tara noastra draga se facea armata aveam un cantec pe care-l cantam in pas de defilare ! Ceva de genul "Mandra tara/Falnic colt de rai " .Poate celor mai tineri li se pare o exagerare dar cantam cu inima acel cantec...
Versurile intr-adevar asa suna dar de ce ai trunchiat?Spun eu continuarea:Noi mancam fu...tai /Pana-n luna mai...etc.TR-istii stiu de ce![]()
Si eu am fost TR-ist ...

...singur!

... nu stiu ce-o fi cu ei ... Somnii ... nu stiu ce-o fi cu ei ...
.

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH