Salutare ,
Am o intrebare pentru pescarii care pescuiesc pe Po zona Rovigo.Eu locuiesc la Trento si vreau sa incerc sa pescuiesc pe Fiume Po , azi am mers pana la Rovigo , Polasella si am cautat locuri de pescuit aproape jumatate de zii , resultatul:nimic , pe dig ii interzis transitul sambata si duminica, locuri de pescuit si pescari nu am vazut .
Cineva care merge la pescuit in zona asta , sau in apropiere daca mi-ar zice niste locuri de pescuit (posibil cu loc de parcare pentru masina ) i-as fii recunascator.
Va multumesc,
Salut.Banuiesc ca vrei sa incerci la stationar sau?? Nu cunosc Po-ul in zona Rovigo insa iti pot spune ca situatia e destul de "grea" peste tot pe Po.Exista destule locuri pe Po unde poti ajunge cu masina si pescui linistit numai ca NU E VOIE cu masina pe maluri si amenzile sunt destul de urate.Asta e una din cauzele ce m-au facut sa "renunt" la pescuitul stationar pe Po in ultimii ani, la stationar prefer Canal Bianco, macar acolo am masina langa mine.Am postat aici pe forum un video din vara lui 2013 cand mi-au spart masina pe Po, mare grija pentru ca daca o lasi prin te miri ce loc si tu pescuiesti la distanta risti sa o gasesti sparta

A mea mi-au spart-o din rautate pt ca aveam numere romanesti insa am vorbit cu multi pescari in ultimii ani si masini nesupravegheate se spart destul de des pe malurile Po-ului
Pe Po daca vrei la somn trebuie NEAPARAT barca sau mers doar la spinning cu rucsacul in spate...dar la spin sunt sanse mai putine decat la alte stiluri

Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu un sfat, eventual poate vrei sa incerci pe Canal Bianco dar acolo somnii peste 2m sunt destul de rari