Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Anem, daca mai gasesc poza o sa-ti arat ca nu esti singurul performer! Ma refer la j13 si captura ,similara cu a mea
, voi incerca pe scurt sa descriu cele 3 zile de pescuit...
Luni, impreuna cu Gigi, am luat drumul spre marele rau: Dunarea. Voiam sa ajung mai repede, sa pun barca la apa si sa pregattim sculele.
Cu toate ca ardeam ne nerabdare sa ajung, m-am oprit scurt pe drum sa admir o radasca ce a picat din pom in fata masinii. Nu am mai avut ocazia de circa 25 de ani sa vad goanga asta...
O iau din drum sa o pun in padure, vad un sarpe de sticla ce nu am mai vazut de 29 de ani ... deja iesirea s-a meritat din plin
Ajunsi in vazul Dunarii, am imbratisato cu drag
Marti, dupa ce am terminat cu pregatirile, dupa ce au ajuns si restul pescatorilor, ne-am relaxat pe tearasa si ne-am facut planurile de atac ptr miercuri.
Neobosit si plin de entuziasm, Deyu pleaca pe la ora 3, cu torentiala-n cap, sa verifice locurile din zona.
Torentiala nu ne-a lasat sa iesim pe apa decit spre dupamasa. A fost o zi dificila, dpmdv: din vreo 5-6 atacuri, nu am reusit nici unul sa finalizez. In schimb, Gigi a deschis sezonul cu 3 salai si un somn:
Ah, scuze, cu 5 pesti: 3 salai, un somn si 2 guvizi vomitati de somnic dupa dril:
Si a doua zi tot Gigi a fost cu norocul de partea lui, dar, am reusit si eu sa pacalesc un strap
Dupa amiaza am fost scurt la clonc cu Deyu, cu toate ca sperante nu am avut la capturi. In urma informatiilor primite de la pescarii comerciali, somnii erau plini, full mancati, si muscati de pe urmele altor interese (sexuale).
A treia si ultima mea zi de pescuit din acest concediu a fost o zi caniculara. Fara vant, fara nori, cu 28° C la umbra... dar interesanta. Gigi reuseste un strp, eu 5, si Costi 2. Deyu, insistand la clonc, pacaleste si el 2 "strapi cu muci"
Si asa am incheiat cele 3 zile de pescuit din acest concediu, ca si in fiecare seara: cu gratare, vin bun, bere rece si povesti de voie buna
Merci baieti de companie, m-am simtit excelent cu voi
..micii,ceafa si pulpele au iesit excelent..am avut rose demisec si demidulce, vinars,tuica ,bere cu si fara alcool..Am aflat ca Heineken produce usoare alergii esofagiene si ca Skol ar fi mai ''inofensiva''..
s-a iesit si in weekend la pescuit ... rezultatele nu au fost tocmai cele asteptate iesind in doi doar un singur mic mustacios la pozat:
au mai fost destul de multe atacuri plus un spectacol cum n-am mai vazut de vreo 4 ani de zile ... spectacol ce s-a desfasurat strict pe vreo 200 de metri lungime in rest fiind liniste totala
... data viitoare trebuie sa fie mai bine, si va fi.
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
vad ca ai avut ceva activitate Costi. nu am inteles niciodata treaba aia cu datul drumul la apa si incetatul activitatii
Anem sper ca in iulie prind si eu un peste prin Italia.Va fi sigur stiuca si salau dar sper ca si un somotel.Te sun daca ajung.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH