Deci, lanseta ar trebui sa o pot pozitiona similar lansetelor de feeder sau picker, adica sa o pot tensiona si sa semnalizeze foarte bine. (nu zic ca nu pot fi si cu varf din carbon,dar varfurile vor avea actiuni diferite ,cel de sticla va fi parabolic, cel din carbon va avea o actiune de varf sau progresiva)
in coloborare cu un fir cu elongatie controlata si cu un carlig pe masura. ( deci am in vedere amsamblu: lanseta, fir, carlig...mulineta conteaza mai putin , zic eu)
Daac intra unul de 2 m ...
Am impresia ca au actiunea lenta indoindu-se pe toata lungimea blancului , dar poate ne lamureste cineva ce detine comorile astea.
ce actiune au. A ....si trebuie sa fie bune si la ciortani si la dihanii, dulapi, sau ceva crapi mai rasariti.Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »marian_popescu« (21. Mai 2016, 07:03)
Au cam fugit lansetele de pescuit marin de pe stocuri....
In principiu au aceiasi constructie cu un varf sensibil , sau doua varfuri, sau unele modele cu trei varfuri, dar parerea mea personala , este aceasta :(cu un plus pentru Jaxon pentru ca este alcatuita doar din doua bucati) aceste lansete cred ca fac fata la pesti de talie mica si medie, adica se poate pescui excelent pesti de talie mica si medie. Cam ce ar fi pentru mine talia asta : pesti de 2kg, 5kg ...la ceva mai impanat s-ar putea sa fie ceva probleme cu aceste lansete. @Macinic
Ba eu cred ca fac fata si la pesti mari. Nu-i chiar genul de lanseta pe care sa o infigi in abdomen si sa te lasi pe spate,dar nici chiar feedere nu sunt
. ( rupturi la fire de 0.40 inca mai sunt pe dunare...si de aici incepi sa-ti faci socoteala cu puterea lansetei). 
Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von »macinic« (22. Mai 2016, 17:19)